Elvis, fratele lui Emi Pian, mesaj cu o zi înainte să fie ucis liderul clanului Duduianu: „Băi, luaţi-vă protecţie, că nu scăpaţi!”

Elvis, unul dintre fraţii lui Emi Pian, posta un video pe Youtube, chiar cu o zi înainte ca liderul clanului Duduianu să fie ucis. Interlopul se afla într-o maşină, în Manchester, Marea Britanie şi făcea ameninţări către rivalii săi. 

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 10:24
Elvis, fratele lui Emi Pian, mesaj cu o zi înainte să fie ucis liderul clanului Duduianu: „Băi, luaţi-vă protecţie, că nu scăpaţi!”

Vă salut pe toți, chiar dacă voi nu mă salutați, din Anglia, de la Manchester. Sunt cu prietenii mei dragi, unul e în spate, undercover. Să trecem la lucruri mai serioase. Băi, duceți-vă la miliție, luați-vă protecție, că nu scăpați! Tuturor celor care avem să le plătim ceva, o s-o facem. Dacă am fost afectați, poate să nu mai există rasa Pian, că tot plătim.

Citeşte şi: Măşti şi dezinfectat la poarta lui Emi Pian! Apropiaţii intră la priveghi în grupuri mici şi respectă distanţarea după zecile de amenzi

Ce, a ajuns oaia să se dea la lup? Nu merge. Vorbim, timpul le rezolvă pe toate. Vă știți voi care sunteți vizați”, spune Elvis Pian, în clipul video.

George, vărul lui Emi Pian, rupe tăcerea despre noaptea crimei

După ce au apărut diverse informaţii în presă, vizavi de noaptea crimei, când Emi Pian a fost înjunghiat de un rival, George, vărul liderului clanului Duduianu, rupe tăcerea şi spune care a fost, de fapt, motivul pentru care a fost ucis interlopul.

George povesteşte că în acea seară nu se juca barbut, ci poker, iar motivul încăierării nu a fost de bani, ci de la „o glumă proastă”.

Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri.

Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea. Nu a murit tatăl lui Emi, așa cum s-a scris”, a explicat George Pian pe vlogul său.

Citeşte şi: Avocatul clanului Duduianu dezvăluie adevărata cauză a morţii. Ce l-a ucis pe Emi Pian: „Nu a consumat droguri. Nu va fi război”