Elwira Petre şi fiica cea mare, împreună la tv după câştigarea Asia Express. Catinca a mărturisit când i-a fost cel mai greu să stea departe de părinţi

Elwira şi Mihai Petre sunt fericiţii câştigători ai noului sezon Asia Express. După ce a câştigat premiul de 30.000 de euro, Elwira a oferit un interviu despre experienţa ultimelor luni din viaţa ei.

29 nov. 2021, 14:09

Elwira Petre a luat-o şi pe fiica ei cea mare în platoul Superneatza cu Răzvan și Dani, iar Mihai Petre a intrat prin videocall, el fiind în Israel în momentul de faţă.

”A fost o aventură. Și sincer, răsplata a fost atât de frumoasă și a fost o perioadă superbă, cu toate lucrurile bune, cu rele. A fost o experiență tare frumoasă. (…) Dorul de copii a fost cu mine în fiecare zi. A fost cel mai dificil lucru pe care l-am îndurat în Asia. În același timp a fost și cea mai mare motivație a noastră. Dacă nu ar fi fost ele, ne-ar fi fost foarte greu. (…) Era suficient să fiu cu Mihai și gândul la ele ne ținea așa în forță.”, a spus Elwira Petre la Superneatza cu Răzvan și Dani.

Catinca, fiica cea mare a cuplului Elwira – Mihai Petre, a mărturisit că i-a fost foarte dor de părinţii ei, care au fost plecaţi două luni departe de casă.

”De ziua Copilului mi-a fost cel mai dor de ei pentru că nu erau acolo cu noi acasă, dar m-am bucurat că mi-au lăsat o scrisoare. Eu și Ariana ne-am bucurat că ne-au dat câte două costume pentru că mami mi-a promis că o să ne facă o doamnă un costum animal print”, a spus Catinca la Antena 1.

Mihai Petre a povestit din culisele show-ului Asia Express şi a mărturisit ce anume l-a motivat să ajungă atât de departe.

”Am avut atâtea emoții și m-am întors în fiecare loc în care am desfășurat câte o misiune. Am avut o zi liberă înainte de concurs și îți dai seama că tot ce am făcut a fost să merg. Am ajuns în locul în care s-a dat Startul Finalei și e de nedescris emoția asta. Asia Express a fost una dintre cele mai importante competiții din viața noastră. Încărcătura emoțională parcă n-a fost atât de mare niciodată la o competiție cum a fost la Asia Express. (…)

Eu întotdeauna am medalionul ăsta care reprezintă un tată care ar fi în stare să facă orice pentru copiii lui. Din când în când îl mai pupam pe ascuns. Asta mă motiva: gândul la ele. Am avut vreo trei momente grele, dar nu am vrut să renunț niciodată. Asta era și cea mai puternică motivație a mea. Ba din contră, am vrut să continui până la final. Știi cum e, când ai o motivație atât de puternică nu îți trece prin cap gândul să renunți.”, a spus și Mihai Petre, care a intrat prin videocall din Israel.

În încheiere, Mihai Petre i-a făcut o declaraţie de dragoste soţiei sale, care le-a emoţionat atât pe Elwira, cât şi pe Catinca.

”Chiar a fost o perioadă de reîndrăgosteală. A fost un moment în care mie mi s-au confirmat lucruri despre Elwira. Eu știam de la început cum e Elwira. M-am bucurat să o văd și din afară. M-am uitat la emisiune și m-a impresionat cu adevărat. Îi sunt recunoscător atât simt. Dar mi s-au certificat lucruri, adică am descoperit-o tot pe ea. E aceeași femeie de care m-am îndrăgostit, este aceeași mamă puternică, este perfecțiunea întruchipată pentru mine, clar. Am descoperit din nou asta.”, a mai adăugat Mihai Petre.