Elwira şi Mihai Petre, pictorial alături de fetiţe. Ce vor face cu marele premiu: „Asta vom face”

Elwira şi Mihai Petre, pictorial alături de fetiţe. Câştigătorii Asia Express au realizat o şedinţă foto alături de cele două fete şi au vorbit despre cum a fost perioada când se aflau în competiţie. Au dezvăluit şi ce vor face cu marele premiu.

23 dec. 2021, 08:29
Elwira şi Mihai Petre, pictorial alături de fetiţe. Ce vor face cu marele premiu: „Asta vom face”
Elwira şi Mihai Petre, pictorial alături de fetiţe

Elwira şi Mihai Petre, pictorial alături de fetiţe. Cel mai greu moment din concurs, de departe, a fost dorul de fetiţele lor. Însă au reuşit să se concentreze în timpul probelor şi astfel, au câştigat ultimul sezon Asia Express.

Elwira şi Mihai Petre, pictorial alături de fetiţe

Pentru noi, cea mai grea a fost finala, pentru că deja toate emoțiile, oboseala erau cumulate. Personal, momentul din finală când am avut ocazia să le vedem pe fete într-un videocall a fost extrem de dificil.

Mi-a fost greu să îmi adun gândurile, care, în loc să meargă către finală, erau îndreptate către fete și familia noastră. Dar am încercat să mă adun și să duc finala mai departe.

Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva„, a spus Elwira pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express: „M-a exploatat mult emoţional”

Mihai Petre revine la TV

Mihai Petre revine la TV. După ce a plecat de la emisiune „Românii au talent”, de pe Pro TV, dansatorul a ales să se ocupe de un proiect online, un podcast, însă nu a durat foarte mult, pentru că a plecat la Asia Express, împreună cu soţia lui, Elwira.

Producătoarea Mona Segall i-ar fi făcut o promisiune fostului jurat şi anume, dacă acceptă provocarea de la Asia Express, îl va include apoi şi într-o nouă producţie Antena 1.

Recent, a apărut informaţia că Mona Segall se află în negocieri pentru achiziționarea formatului Dansez pe gheață, pe care dorește să-l promoveze intens la Antena 1. Un patinator sau patinatoare profesionistă face echipă cu o vedetă, iar aceștia sunt notați de un juriu de specialitate, din care ar putea face parte și Mihai Petre, potrivit Paginademedia.ro.

Momentan nu s-a stabilit dacă acest format va fi achizționat. Se fac planuri și se calculează costuri. Emisiunea este una complexă. Trebuie amenajat un studio patinoar și mai trebuie găsite și perechi care să poate face față unui show de acest tip. Decizia nu este încă luată, dar negocierile sunt atinse.