Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express: „M-a exploatat mult emoţional”

Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express. Cei doi au format o echipă pe cinste în cadrul reality show-ului. De la început şi-au câştigat titulatura de "cei mai buni", iar toţi ceilalţi concurenţi îi vedeau pe cei doi o echipă extrem de puternică.

09 dec. 2021, 11:31
Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express: „M-a exploatat mult emoţional”
Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express

Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express. „Prima propunere pe care a primit-o unul dintre noi să participe la Asia Express, să ştii că a fost Elwira cea care a primit propunerea pentru primul sezon„, a declarat Mihai Petre pentru Paginademedia.ro, iar Elwira a adăugat: „Din păcate nu am putut să o accept pentru că am rămas însărcinată la vremea respectivă„.

Citeşte şi: Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Acuzaţii grave

Elwira şi Mihai Petre, primul interviu după ce au câştigat Asia Express

Pentru foarte mulţi dintre telespectatori nu a fost o surpriză faptul că Mihai Petre şi soţia lui, Elwira, au câştigat Asia Express. Încă de la primul episod, au dovedit că sunt o echipă de temut şi aşa a fost pe tot parcursul emisiunii.

Dansatorul a mărturisit că participarea la show l-a afectat foarte mult emoţional, din cauza a ceea ce a văzut în ţările pe care le-a vizitat. Dar şi dorul de copii a fost extrem de puternic şi l-a afectat destul de tare.

Eram chiar imediat după Românii au talent. Eram uşor confuz şi nu ştiam unde mă voi îndrepta. Până la urmă a fost o decizie foarte bună, bazată şi pe emoţie, nu doar pe raţiune.

Noi acasă am stabilit că o las pe ea să aleagă. Eu nu găsesc lucruri. Dacă mă trimiţi în cămară să iau un borcan de murături, nu-l văd. Ea e mai bună la asta.

Am avut probe în care unul trebuia să descrie ceva, iar celălalt să caute. Eu descriam, iar ea căuta pentru că observă foarte bine.

Pe mine m-a spart dorul de copii, iar concursul m-a exploatat mult emoţional. Am accesat nişte zone pe care le accesezi doar la psiholog.

Toţi am fost duşi în zonele alea. Ele sunt bune în contextul ăsta. Eu m-am simţit vulnerabil în momentele acelea. Suntem oameni, e foarte simplu”, a mai dezvăluit Mihai Petre pentru sursa menţionată mai sus.

Elwira Petre: „Asia Express nu îţi arată numai părţile bune”

„Au fost şi multe care nu ne-au plăcut. Mie nu mi-a plăcut mâncarea, eu nefiind mâncătoare de oaie sau carne de miel

. Asia Express nu îţi arată numai părţile bune. Îţi arată cum eşti tu ca om şi, până la urmă, fiecare dintre noi simte. Asia te arată aşa cum eşti. Nu ai cum să eviţi momentele tensionate.

Copilul nostru nu a ştiut că am câştigat. A văzut totul la televizor. Nu a ştiut nici măcar câte amulete am câştigat. Ea intuia că am ajuns departe, pentru că am stat două luni. Aveam amuletele ascunse undeva şi le scoteam pe rând”, a povestit Elwira.