Totul despre Elwira și Mihai Petre, câștigătorii Asia Express. Cum s-au cunoscut și care sunt secretele celor doi

Elwira şi Mihai Petre au câştigat sezonul 4 al show-ului Asia Express. Marele premiul este de 30.000 de euro, bani pe care dansatorul profesionist și partenera lui de viață îi vor cheltui în familie!

29 nov. 2021, 09:03
Totul despre Elwira și Mihai Petre, câștigătorii Asia Express. Cum s-au cunoscut și care sunt secretele celor doi

Totul despre Elwira și Mihai Petre, câștigătorii Asia Express. Cei doi s-au cunsocut în 2001, când au devenit parteneri de dans, şi s-au căsătorit în 2008. Au două fetiţe, Catinca (9 ani) şi Ariana (3 ani).

Totul despre Elwira și Mihai Petre, câștigătorii Asia Express

Mihai Petre s-a născut pe 28 martie 1979 în București. A început dansul sportiv de la vârsta de 8 ani, la insistențele mamei sale, iar la 14 ani a devenit campion național la dans sportiv. Împreună cu soția lui a format o pereche imbatabilă, deoarece au ajuns campioni ai României, semifinaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans. Pe lângă cariera pe care o are în dans sportiv, Mihai Petre a reușit să se facă remarcat și ca actor, dar a putut fi urmărit și în juriul „Dansez pentru tine”, „Românii au talent”, „Ham Talent” și „Dansez printre stele”.

Elwira Duda s-a născut în localitatea poloneză Koszalin. Frumoasa coregrafă a moștenit dragostea pentru dans de la unchiul ei, și el dansator.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Mihai Petre, primele declaraţii după marea finală: „Nu există bucurie mai mare decât aceea de a fi erou pentru fetiţele tale”

„Amândoi suntem sportivi de performanță. Prin 2001, îmi căutăm o partenera de dans, nu reușeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă și, prin urmare, nu puteam participa la competiții. Au fost momen­te în care am vrut să renunț la dans. Însă a apă­rut… Elwira. Și ea își cauta un partener, așa că am aranjat o întâlnire, la Chișinău – antrenorul ei preda în Republica Moldova. Am mers până aco­lo cu mașana, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni și am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicăm in limba engleză”, povestea Mihai Petre în 2010.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători ai sezonului 4 ASIA EXPRESS

„Eram disperat să-mi găsesc o parteneră și să particip la concursurile de dans. Așa că am plecat în Polonia, unde ne-am antrenat câteva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici mașină de spălat, nici televizor. Așa că eu îmi spălam singur rufele, îmi călcam, la capitolul gătit improvizam… Apoi, ne-am întors în România. Nu pot să spun data exactă când ne-am îndrăgostit. Totul s-a petrecut în timp, după ce am început să ne cunoaștem mai bine. A renunțat la viața ei din Polonia pentru a fi cu mine. Ne-am mutat imediat împreună, dar am cerut-o în căsătorie prin 2006. După doi ani, am făcut și nuntă”, a mai spus Mihai Petre.