Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Acuzaţii grave

Elwira și Mihai Petre au câștigat cel de-al patrulea sezon Asia Express de la Antena 1, iar pe pagina de Facebook a emisiunii au apărut numeroase comentarii ale fanilor care susțin faptul că show-ul ar fi fost aranjat!

29 nov. 2021, 10:54
Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Acuzaţii grave

Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Duminică seară, Antena 1 a difuzat marea finală. Ultimele misiuni au fost îndeplinite de cele două echipe care au rămas în show, Elwira și Mihai Petre, dar și Cuza și Emi, ambii de la Noaptea Târziu.

Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Acuzaţii grave

Mai mulți fani ai show-ului, nemulțumiți de echipa care a câștigat cel de-al patrulea sezon, au comentat pe pagina de Facebook „Asia Express Romania” şi susțin că show-ul ar fi fost „regizat”, iar finala ar fi fost „penibilă”!

Totul despre Elwira și Mihai Petre, câștigătorii Asia Express. Cum s-au cunoscut și care sunt secretele celor doi

„Pentru mine băieții sunt câștigătorii. Pe drept!”, „În această finală a fost un mare favoritism făcut, eu refuz să cred că sunt adevărații câștigători, oricum față de celelalte sezoane a fost dezamăgitor acest sezon, nici nu a început bine că deja se știa cine câștigă, nu voiam să cred, dar finala a fost dovada”, „Bine regizat. Mereu așa se întâmplă în finală, stricați toată emisiunea voastră de 2 luni”, „Bine regizat! Nu mi-a plăcut acest sezon!”, „Dezamăgire!!! Avantaje de multe ori pentru câștigători! Urât, foarte urât!”, „O finală penibilă… Mihai și Elvira au fost avantajați… a fost prea vizibil… mințiți poporul cu televizorul… era o emisiune la care mă uitam cu interes… nu o să mă mai uit…”, „Au fost ajutați să câștige! Nu meritau. Măcar finala trebuia să fie live”, sunt unele din comentariile scrise de mai mulți fani la una dintre postările de pe Facebook.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Mihai Petre, primele declaraţii după marea finală: „Nu există bucurie mai mare decât aceea de a fi erou pentru fetiţele tale”