Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express. Care este secretul: „De fiecare dată când ajungeam la cazare, seara”

Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express. Toate vedetele care au participat de-a lungul timpului la reality show, s-au întors acasă cu multe kilograme în minus, având în vedere gradul ridicat de dificultate al probelor.

11 oct. 2022, 10:53
Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express. Care este secretul: „De fiecare dată când ajungeam la cazare, seara”
Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express

Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express. Câștigătorii ultimului sezon nu au avut parte de această schimbare, iar dansatorul a dezvăluit „secretul”.

Mihai Petre crede că el și soția lui, Elwira, nu au slăbit la Asia Express pentru că sunt obișnuiți să depună efort fizic. De asemenea, coregraful a povesit că în fiecare seară, când ajungeau la cazare, se delectau cu alimentele din frigiderele gazdelor.

Citeşte şi: Fiica lui Mihai Petre vine „Chefi la cuţite”. Preparatul cu care Catinca vrea să impresioneze juriul FOTO

Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express

Eu nu prea am slăbit în Asia Express, să știi. Mă mențin constant, probabil și pentru că sunt obișnuit să depun efort fizic zi de zi și la mine un șoc de genul acesta nu se resimte atât de puternic.

Plus că, de fiecare dată când ajungeam la cazare, seara, aveam grijă să sparg frigiderele gazdelor, care erau foarte darnice de obicei.

Deci seara mâncam pentru vreo două zile dacă prindeam vreo gazdă generoasă, deci nu am slăbit prea mult, poate vreun kilogram, maximum două. Da, da, la fel. (n.r. și soția lui). Noi nu am slăbit enorm în Asia Express”, a declarat Mihai Petre pentru Ego.ro.

Mihai Petre a vorbit și despre revederea cu fiicele sale, Ariana și Catinca. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar micuțele s-au bucurat că părinții lor au câștigat concursul.

Asta a fost genială pentru că ele au fost motivația noastră principală. De altfel, am plecat acolo cu acordul lor, altfel nu am fi făcut-o. Asta pentru că fetița mea cea mare, Catinca, este mare fan Asia Express, așa cum suntem și noi.

Abia așteptăm să înceapă noul sezon. Nu a știut nimic până în ultimul moment, a văzut finala la televizor și chiar avem un filmuleț interesant cu reacția ei. A fost genială reacția ei. Și când ne-am întors și ne-am reîntâlnit și când am văzut că am câștigat.

Mă bucur că am făcut-o pentru că eu simt că pentru ea era foarte important. O bucurie mai mare, mai rar. Sper că am devenit eroul ei, în sfârșit. Încerc asta în fiecare zi. De fapt, acesta este scopul meu, să fiu eroul fetițelor mele în fiecare zi”, a mai povestit coregraful.