Prima iubită a lui Mihai Petre. Puţini ştiu că dansatorul s-a iubit cu soţia unui cunoscut prezentator

Prima iubită a lui Mihai Petre. Dansatorul trăieşte o poveste de dragoste cu Elwira, de mai bine de 20 de ani, şi au împreună două fetiţe. Puţini ştiu că femeia cu care s-a iubit câştigătorul Asia Express este soţia unui cunoscut prezentator de televiziune şi de radio.

09 feb. 2022, 18:48
Prima iubită a lui Mihai Petre. Puţini ştiu că dansatorul s-a iubit cu soţia unui cunoscut prezentator
Puţini ştiu că dansatorul s-a iubit cu soţia unui cunoscut prezentator

Prima iubită a lui Mihai Petre. Înainte să se întâlnească şi să se îndrăgostească unul de celălalt, Mihai şi Elwira Petre au avut alte mari iubiri în viața lor. Pe când avea 16 ani, fostul jurat de la Românii au talent a avut o relație cu Gabriela, o liceană cu care, la început, a fost doar prieten.

Citeşte şi: Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou? „Un nou membru în familie este binevenit

Prima iubită a lui Mihai Petre

Ulterior, între ea și Mihai Petre a luat naștere o poveste de dragoste adolescentină, care a durat o perioadă de timp. Se pare că acea Gabriela este actuala soție a lui Mihai Morar, potrivit Showblitz.ro.

Elwira și Mihai Petre, câștigătorii celui de-al patrulea sezon “Asia Express”, ediția ”Drumul Împăraților”, au o poveste de viață pe care puțini o cunosc. Recent, dansatorul a dezvăluit cum a cucerit-o pe șoția sa, dar și unde s-au întâlnit prima dată.

Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre.