Ema și Răzvan de la „Insula Iubirii”, veste de milioane după finalul emisiunii! Au anunțat oficial ce sex va avea copilul pe care l-au făcut la întoarcerea din Thailanda

Se pare că „Insula Iubirii” a schimbat percepția multor cupluri. Chiar și Ema și Răzvan au luat o decizie radicală cu privire la viitorul lor împreună. Cei doi au hotărât să aducă pe lume un copilaș, iar acum au anunțat și care va fi sexul acestuia.

28 aug. 2023, 21:31
Ema și Răzvan de la „Insula Iubirii”, veste de milioane după finalul emisiunii! Au anunțat oficial ce sex va avea copilul pe care l-au făcut la întoarcerea din Thailanda

Ema și Răzvan au fost concurenți în sezonul 7 al emisiunii „Insula Iubirii”, luând parte la această experiență în Thailanda pentru a testa cât de reală este relația lor. Deși au trecut prin momente dificile și s-au despărțit pe parcursul emisiunii din cauza tentațiilor care au pus la încercare cuplul lor, lucrurile au luat o altă întorsătură după întoarcerea lor acasă. Contrar aparențelor, au ales să își ofere o a doua șansă relației lor.

Citește și: Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii. Ce dezvăluiri face prezentatorul de la Antena 1: „Opt din zece ispite au făcut sau fac videochat”

Inițial, Ema și Răzvan au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Răzvan a căzut pradă ispitei imediat, iar Ema a părut să fie hotărâtă să nu îi tolereze acțiunile repetate de dezamăgire ale partenerului său. Ultima lor confruntare în emisiune a fost tensionată, iar Ema a avut curajul să îi respingă avansurile celui care o dezamăgise în trecut. Cu toate acestea, perspectiva lor s-a schimbat după revenirea acasă, uitând rapid tensiunile din Thailanda.

Deși au părăsit „Insula Iubirii” separați, Ema și Răzvan s-au împăcat imediat, odată ajunși în România. Sentimentul de singurătate i-a adus mai aproape, determinându-i să încerce din nou să reconstruiască relația. Eforturile lor au fost răsplătite, deoarece lucrurile au mers bine de data aceasta.

Împăcarea lor nu s-a limitat doar la relație, ci au luat și decizii importante în ceea ce privește viitorul lor. Au sărbătorit cununia civilă, iar apoi au decis că este timpul să își extindă familia. După finala emisiunii „Insula Iubirii”, cei doi au dezvăluit că urmează să devină părinți, făcând anunțul cu entuziasm. Ema a împărtășit imagini ale burticii ei de gravidă pe platformele online, dezvăluind că vor avea o fetiță de data aceasta.

„Este fetiță!”, a fost mesajul scris de Ema, în dreptul fotografiilor cu burtica de gravidă.

După confruntarea de la bonfire-ul final nimeni nu credea că Ema și Răzvan se vor mai împăca. Bruneta l-a tras la răspundere pe partenerul său, iar acesta a admis că a întrecut măsură și abia atunci realiza gravitatea faptelor sale.

„Tind să cred că am forțat prea mult lucrurile, recunosc că am sărit calul. Văzând din partea asta a ecranului, recunosc că am sărit calul. Are dreptate. Eu nu am simțit nevoia să lupt.

O iubesc pe Ema, apreciez că nu a făcut ce a făcut Răzvan pe insula cealaltă, o să-mi cer scuze pentru ceea ce a văzut. Dar concluzia este că plecăm separat. A trebuit să vin aici ca să văd ce urât se văd gesturile astea din exterior”, concluziona Răzvan.

În timp ce Ema părea extrem de dezamăgită și gata să nu mai audă niciodată de cel care după numai câteva zile a căzut în ispită și s-a bucurat din plin de momentele tărite lângă Daria.

„Ai demonstrat încă o dată că îți bați joc de mine. Mă bucur că ai trăit intens tot ce a fost aici. Ai fost șmecher ca bărbat, ai făcut-o și pe Ema și pe Daria. Plec singură, te rog să-i oferi inelul Dariei!”, spunea și Ema.

Citește și: Imagini de senzație într-un club de fițe! Bianca Giurcă și ispita Alin au fost prinși în flagrant de Florin Ristei și Speak! Imaginile care au bubuit internetul