Emanuel Ungureanu spulberă coaliţia de guvernare. „Cîțu și Iohannis nu au nicio treabă cu guvernarea. Au singură miză, puterea totală”

Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, l-a criticat în termeni duri pe Florin Cîţu, în condiţiile în care premierul l-a atacat pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor. Mai mult, parlamentarul nu a ezitat să-l conteste şi pe preşedintele Klaus Iohannis despre care susţine că are o "singură miză, puterea totală".

05 aug. 2021, 21:42
Emanuel Ungureanu spulberă coaliţia de guvernare. „Cîțu și Iohannis nu au nicio treabă cu guvernarea. Au singură miză, puterea totală”

Emanuel Ungureanu îi acuză pe premierul Florin Cîţu şi pe preşedintele Klaus Iohannis că „nu au nicio treabă cu guvernarea”.

„Câțu l-a atacat cu minciuni pe cel mai performant ministru al Guvernului României, pe Cătălin Drulă.

Nici Iohannis nu se simte bine când spune ca Secția Specială nu a fost desființată, arătând cu degetul către Stelian Ion și nu către UDMR.

Iohannis a tăcut până acum, un obicei de viață drag domniei sale, dar să nu uităm că șeful SRI este un oarecare domn pe nume Helvig, fost Secretar General al PNL și apropiat al lui Rareș Bogdan, tipul acela mincinos care a promis că desființează pensiile speciale în primele 30 de zile. Au trecut vreo 600 de zile de atunci și nu s-a întâmplat nimic”, a scris Emanuel Ungureanu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Citeşte şi: Emanuel Ungureanu: „Cîţu şi Arafat trebuie să răspundă, de ce am luat 120 de milioane de doze de vaccin?”

Emanuel Ungureanu dă de pământ cu Florin Cîţu: „Are capul umflat de la foamea de putere”

„Eu l-am reevaluat pe domnul Câțu și am constatat că are capul umflat de la foamea de putere.

Cu Iohannis mă lămurisem de ceva vreme, mai exact de la o vizită în Cluj a acestuia, la Institutul Oncologic, atunci când, președintele meu, a intrat prin spate în spital, pe ușa de protocol și nu prin față, acolo unde sunt cozile cu bolnavii de cancer…

Câțu și Iohannis nu au nicio treabă cu guvernarea. Au singură miză, puterea totală. Vai și amar de țărișoara noastră”, a mai precizat Emanuel Ungureanu.

De asemenea, deputatul Emanuel Ungureanu (USR PLUS) a declarat, marţi, în direct la România TV, nu vrea ca Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, să aibă „din nou cu ideea criminală de a închide spitalele pentru bolnavii cronici”, în contextul valului patru al pandemiei. Parlamentarul consideră că „nu e normal să concentrezi puterea medicală în mâna unui om care patronează un sistem care ţine de o instituţie de forţă”.

Citeşte şi: Deputatul Emanuel Ungureanu, nemilos cu Raed Arafat. „Să nu vină din nou cu ideea criminală de a închide spitalele. De ce să aloci atât de multă putere unui om? Niciodată nu justifică raţional”