Emeric Ienei, internat la Cluj. Antrenorul va fi operat pe cord

Antrenorul român Emeric Ienei (75 de ani) a fost internat vineri seara într-un spital din Cluj-Napoca, informează evz.ro. Tehnicianul a fost supus unor investigaţii coronariene la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru a se stabili de câte by-pass-uri are nevoie. Potrivit unor surse medicale citate de MEDIAFAX, Emeric Ienei va fi operat luni.

RomaniaTV.net
22 sept. 2012, 07:56
Emeric Ienei, internat la Cluj. Antrenorul va fi operat pe cord

Emeric Ienei s-a simţit rău în ultimele săptămâni, acuzând dureri de inimă la efort. În funcţie de rezultatul analizelor, medicii vor decide dacă tehnicianul va fi supus unei operaţii.

Directorul medical al Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, Radu Căpâlneanu, a declarat pentru MEDIAFAX, că în cazul lui Ienei se va face „ce trebuie”.

„Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii. I se fac investigaţii medicale, iar, dacă este cazul, va fi operat. Nu pot să spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot să spun că în acest caz se va face ce trebuie”, a spus Căpâlneanu.

Emeric Ienei s-a născut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a câştigat alături de Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, a fost selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatului European din 2000.