Emi a țipat din toți plămânii la soția lui, la proba de cuplu de la Power Couple România: „Vorbim noi acasă, te-am adus să mă faci de râs la televizor!”

Emi de la Noaptea Târziu a avut o reacție complet neașteptată, la proba de cuplu de la Power Couple România. Cum a recționat soția lui, Mădălina, când a țipat la ea.

21 feb. 2024, 22:01
Emi a țipat din toți plămânii la soția lui, la proba de cuplu de la Power Couple România: „Vorbim noi acasă, te-am adus să mă faci de râs la televizor!”
Emi de la Noaptea Târziu a răbufnit în timpul probei de cuplu de la Power Couple România

În proba de cuplu de la Power Couple România din 21 februarie, concurenții au trebuit să găsească defectele partenerilor, în timp ce se aflau la înălțime, fixați pe niște stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin. Proba poartă numele de „Te iubesc așa cum ești”.

Emi de la Noaptea Târziu a recunoscut înainte de a se urca pe stâlp  că nu se simte confortabil la înălțime și a strigat la medic, pentru a se asigura că are motive să se simtă în siguranță.

Mădălina, soția lui, s-a dovedit a fi entuziasmată, demonstrând că nimic nu e prea greu pentru ea atunci când își dorește ceva cu adevărat.

Citește și: Anamaria și Tudor s-au certat după proba de la Power Couple România: „Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă”

Pentru că soția lui a dat dovadă de lipsă de dexteritate în timpul probei, Emi a explodat și a țipat la ea: „Hai iubire, hai! Pune-l! În spatele tău, pune-l pe arici!”.

Dani Oțil, surprins de reacțiile acestuia, l-a întrebat: „Bă, tu îți permiți să țipi la ea?!”.

Mădălina l-a ignorat, fiind conștientă că soțul ei reacționează astfel  la presiune și că nu este serios când țipă.

După ce următoarele suporturi au fost alese în mod corect și concurenții au strâns 4 puncte, a urmat și unul greșit din partea ei.

La un moment dat, pentru că Emi a oferit un răspuns corect, Mădălina l-a luat și l-a pus pe panoul ei, dar concurentul a avut impresia că ea a scăpat suportul și a țipat din nou: „Nu-l pica! Fă-ți balansul! Hai! Hai! Hai iubirea mea! Bravo iubirea mea!”.

Citește și: Roxana Blenche și Cătălin, primul cuplu propus la eliminare în cea de-a treia etapă de la Power Couple România: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor!”

În cele din urmă, după ce au acumulat 10 puncte, cei doi s-au bucurat pentru că au câștigat proba: „Bravo Mădă! Non-bravo, Emi!”, a spus Dani Oțil.

„Vorbim noi acasă, te-am adus să mă faci de râs la televizor! Îmi spui că am defecte! În loc să spui că sunt fără defecte!”, a glumit Emi la testimonial.

„Tu ai aprobat tot ce ți-am dat!”, i-a răspuns Mădălina.