Emi de la Noaptea Târziu, stresat de întrebările soției la Power Couple România: „Nu pot să fac așa. S-o facă Dani Oțil cu Gabriela!”

Emi a fost dat peste cap de proba „Fericirea are chipul tău” de la Power Couple România. Acesta a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până în ultima clipă.

20 feb. 2024, 23:24
Emi de la Noaptea Târziu, stresat de întrebările soției la Power Couple România: „Nu pot să fac așa. S-o facă Dani Oțil cu Gabriela!”
Cum s-a descurcat Emi la proba băieților de la Power Couple România

În ultima ediție de la Power Couple România, băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe care înfățișează chipul partenerelor, în timp ce răspund la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Ajuns în fața soției sale și a lui Dani, Emi de la Noaptea Târziu a recunoscut că nu se descurcă la puzzle-uri, dar că va încerca să se distreze.

După ce Mădălina a început seria de întrebări, Emi și-a dat silința să răspundă corect la cât mai multe întrebări.

Prima întrebare: „Ce înălțime am” a venit cu un răspuns corect din partea lui Emi : „1,60”.

A doua întrebare: „Ce fel popular de mâncare nu mănânc?” a venit cu un răspuns greșit din partea lui Emi: „Ciocolată”, apoi concurentul a cerut să se treacă la următoarea întrebare.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”

A treia întrebare: „Care este culoarea mea naturală la păr?” a primit un răspuns corect: „șaten”.

La următoarele șapte întrebări, Emi a reușit să răspundă corect, dar, stresat de timpul care se scurgea, la întrebarea „„Ce am cumpărat pentru telefon și este în continuare în cutie? E un dispozitiv care ajută la ceva telefonul”, pusă de Mădălina, Emi a cedat: „Nu știu, iubire, nu știu acum”.

Spre final, Emi deja nu mai reușea să potrivească cuburile corect și părea că își pierde răbdarea. Cu toate astea a continuat să răspundă la întrebări, încercând să se concentreze pe așezarea corectă a cuburilor.

Când au mai rămas doar 3 minute, Emi părea epuizat, fără să înțeleagă care este ordinea cuburilor și cum le poate așeza: „Ce mai vine frate de la bărbie?”, vorbea de unul singur, în timp ce asculta o altă întrebare la care a reușit să răspundă corect.

Citește și: VIDEO Radu Siffredi s-a transformat în frizer la Power Couple. Iubitul Oanei Matache l-a tuns pe Emi, chiar înainte de probă: „O să fie ceva WOW”

După ce timpul a expirat, Emi s-a așezat pe un cub privind la puzzle-ul pe care a reușit să îl obțină în cele șase minute.

Dani și Mădălina s-au apropiat pentru a verifica dacă toate fețele cuburilor sunt corecte potrivit chipului său, iar aceștia au descoperit următoarele: „Părul din stânga sus clar nu. E al Anei!” a mărturisit soția lui Emi. „Măcar bine că mi-a făcut fața, părul lasă că se schimba”, a continuat ea.

La testimonial, Emi și-a amintit de faptul că nu a putut rezolva puzzle-ul cu chipul soției: „Nu pot să fac așa, vă rog frumos să faceți voi proba asta, s-o facă Dani Oțil cu Gabriela! Vă rog frumos”.