Emi Pian, mesaj cutremurător către presupusul ucigaş, înainte să fie omorât: „Tu şi copiii tăi sunteţi…”

Florin Mototolea, considerat drept unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, a murit în urma unui conflict în stradă. Liderul clanului interlop Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost grav rănit și transportat la spital, unde a murit.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 11:17
Emi Pian, mesaj cutremurător către presupusul ucigaş, înainte să fie omorât: „Tu şi copiii tăi sunteţi…”

Se presupune că Ciprian Napy l-ar fi omorât pe liderul clanului Duduianu, după o dispută. Se pare că cei doi aveau o relaţie foarte bună, Emi Pian ţinea foarte mult la Ciprian, ba chiar îl considera parte din familia.

În timpul unei sesiuni live, Emi Pian a observat că Ciprian Napi i-a transmis salutări, iar acesta i-a răspuns: Napi, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napi! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napi – n.r.) Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, cât oi trăi eu pe pământ!”, scrie Spynews.ro.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Rudele lui Emi Pian cer ca tatăl interlopului ucis să fie scos din închisoare

Rudele lui Emi Pian cer ca tatăl interlopului ucis să fie scos din închisoare. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Pian senior a cerut autorităților să îl lase să își conducă fiul pe ultimul drum.

Apropiaţii vor ca toate rudele să participe la înmormântare interlopului Emi Pian, în special tatăl decedatului, care se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă. Bătrânul ar fi făcut o cerere de învoire, exprimându-şi dorinţa să îşi conducă fiul pe ultimul drum.

Familia se va duce în cursul zilei de astăzi, la închisoare, care se află peste drum de casa lui Emi Pian, pentru a depune actele doveditoare, respectiv certificatul de deces. Cererea va fi analizată, de urgenţă, de o comisie, care va decide dacă i se va permite tatălui interlopului decedat să participe la înmormântarea fiului. Acest lucru depinde de activitatea sa din penitenciar şi dacă a dat dovadă. 

Dacă cererea va fi admisă, Nicolae Duduianu va putea să participe la înmormântare, va primi o permisie de doar câteva ore, de asemenea va fi însoţit şi supravegheat în permanenţă de un angajat al penitenciarului.