Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Imagini uluitoare de la priveghiul interlopului Emi Pian au fost transmite live pe Facebook de apropiaţi. Manelistul Florin Salam a cântat la căpătâiul liderului clanului Duduianu. La un moment dat, rudele îndoliate au îngenuncheat în faţa sicriului.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 20:24

Zeci de oameni au venit la priveghiul interlopului Emi Pian care a fost ucis în urma unei răfuieli cu un membru al unui clan rival. Fără să poarte mască şi fără să ţină cont de regulile de distanţare, oamenii s-au îmbulzit în zona în care a fost depus sicriul cu trupul lui Florin Mototolea, zis şi Emi Pian.

Florin Salam a cântat manele la căpătâiul interlopului ucis, iar la un moment dat rudele îndoliate au îngenuncheat pentru a se ruga.

Potrivit legii, se interzice participarea la evenimente private în spaţii deschise, cu excepţia celor care se desfăşoară cu participarea a cel mult 50 de persoane şi cu respectarea regulilor de distanţare fizică.

Filmul de groază al uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian

Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent au început să facă și ei avere.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

La un moment dat, Emi Pian ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. Atunci a fost momentul când s-au luat la bătaie, iar Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior, scrie Gândul.ro.

Imediat ce a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe cuțite și au adus la audieri în jur de 15 persoane, care participaseră la sesiunea de barbut și care fugiseră înainte ca anchetatorii să ajungă la fața locului, precizează aceeaşi sursă.

Florin Salam, piesă cutremurătoare după moartea lui Emi Pian

Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian. „Intru tânăr în pământ” a fost postată pe Youtube şi a strâns 50.000 de vizualizări în doar două ore de la lansare.

Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei! Toate legăturile între clanurile Duduianu şi Rinu

Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el„, sunt primele versurti ale melodiei pe care Florin Salam i-a dedicat-o lui Emi Pian.