Emil Boc, pus să facă flotări în faţa elevilor de 10 din Cluj-Napoca VIDEO

Emil Boc a fost protagonistul unui moment inedit, acceptând provocarea de a face câteva flotări, pe scenă. Primarul municipiului Cluj-Napoca a demonstratm, astfel, nu doar că sportul merită practicat la orice vârstă, ci şi că se menţine în plină formă.

23 dec. 2023, 16:47
Emil Boc, pus să facă flotări în faţa elevilor de 10 din Cluj-Napoca VIDEO
Emil Boc, pus să facă flotări în faţa elevilor de 10 din Cluj-Napoca

Emil Boc, pus să facă flotări în faţa elevilor de 10 din Cluj-Napoca. Primarul oraşului de sub Feleac a participat la Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj”, ediția a XV-a, organizată în cinstea preșcolarilor și elevilor cu rezultate deosebite obținute în anul școlar 2022-2023.

Edilul n-a ratat ocazia de a le demonstra tinerilor că poate oricând să facă cel puţin 10 flotări chiar şi fără încălzire, la costum şi cravată. Emil Boc a executat, în uralele spectatorilor, câteva flotări, pentru a le arăta tinerilor că sportul merită practicat la orice vârstă şi indiferent de cât de ocupaţi am fi.

Citeşte şi: Călin Donca a ajuns de nerecunoscut! Cum a petrecut prima săptămână din arestul la domiciliu şi ce spune despre relaţia cu Dorian Popa VIDEO

Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj” este un eveniment cultural-artistic şi educativ, dedicat tinerei generaţii. În cadrul ei, sunt recompensaţi, cu premii şi diplome, cei mai merituoşi tineri clujeni (cu vârsta între 3-18 ani), care au obţinut rezultate deosebite în diverse domenii de activitate. Premiile sunt acordate anual de către Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri clujean şi al unor instituţii locale și europene (Parlamentul European).

Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj”, ajunsă la a XIV-a ediţie, își propune să aducă în atenția publică, exemple de tineri talentați, creativi, premiați la competiții naționale și internaționale, sau care prin eforturile lor, prin proiectele pe care le realizează fac din orașul nostru cel mai minunat loc în care să te formezi și să crești. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

@alisia_persa Câte flotări poate face @Emil Boc ? Respect domnului primar pentru această inițiativă, nu mă așteptam la această turnură. Vă mulțumesc din suflet pentru promovarea sportului! Sportul este o investiție în tine🫵, disciplina și perseverența pe care o câștigi prin intermediul lui, se poate aplica in toate aspectele vieții! #flotari #primar #emilboc #sport #romania #pushup #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Alisia_sw