Emil Boc s-a dat iar în spectacol. L-a imitat pe Rafael Nadal, la meciul de retragere al lui Horia Tecău (VIDEO)

După mandatul de premier în timpul lui Traian Băsescu, ce i-a adus o mulțime de critici și ironii, fostul PDL-ist pare că și-a găsit în cele din urmă liniștea. 

11 iun. 2022, 15:37
Emil Boc s-a dat iar în spectacol. L-a imitat pe Rafael Nadal, la meciul de retragere al lui Horia Tecău (VIDEO)

Emil Boc se simte bine în funcția de primar al orașului Cluj-Napoca. În ultimii ani, edilul local a fost implicat în diverse acțiuni de PR, pentru a atrage simpatia cetățenilor.

Fostul premier a profitat din plin de o ocazie specială în această săptămână, pentru atragerea de capital electoral. Primarul Clujului a fost prezent la meciul de retragere al lui Horia Tecău, vineri seara. Astfel, Boc nu a putut rezista fără să se dea în spectacol, cu arena plină.

Edilul de la PNL a luat racheta de tenis în mână și a început să-l imite pe Rafael Nadal, la un moment dat. Boc și-a aranjat sticlele cu apă cu grijă la marginea terenului, așa cum procedează și ibericul. Apoi, cu zâmbetul pe buze, s-a făcut că se încălzește, după care, înainte de a servi, s-a atins cu mâna în zona fesierilor, „în stilul Nadal”.

Imaginile au devenit virale pe internet. Unii l-au apreciat pe Boc, alții l-au etichetat drept „fals” sau pur și simplu un „bufon”.

Politicianul a făcut echipă cu Stere Halep, ambii îmbrăcați la cămașă, împotriva Simonei Halep și a lui Horia Tecău, care și-a încheiat cariera de sportiv profesionist la vârsta de 37 de ani.

 

Emil Boc, prezent la meciul de retragere al lui Horia Tecău

 

La evenimentul de retragere Horia Tecău i-a avut aproape, la Arenele BT din Cluj-Napoca pe Simona Halep, Ilie Năstase, Andrei Pavel, Robert Lindstedt – fost partener la dublu, Bethanie Mattek Sands – fostă parteneră la dublu mixt, alături de care a câștigat Australian Open.

„Poți să aprinzi focul repede, e lemn uscat. Te felicit pentru toate performanțele tale, îmi pare rău că te retragi. Ăsta e momentul tău și te felicit!”, a declarat Ilie Năstase, la evenimentul de retragere.