Emil Hossu, ultimul act pe scena vieţii. Actorul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu VIDEO FOTO

Sute de oameni s-au adunat să-l conducă pe ultimul drum pe actorul Emil Hossu. El a fost înmormântat sâmbătă la Cimitirul Bellu din Capitală.

RomaniaTV.net
28 ian. 2012, 12:11

UPDATE, ora 16.00: Emil Hossu a fost înmormântat în aplauze.

UPDATE, ora 15.35:
Trupul neînsufleţit al lui Emil Hossu a fost scos din capelă în aplauzele celor câteva zeci de persoane prezente.  Catrinel Dumitrescu, partenera de scenă şi de viaţă a lui Emil Hossu, a fost la căpătâiul artisului până în ultimul moment. A rezistat, însă, cu greu lângă sicriul soţului în timpul slujbei religioase.

UPDATE, ora 14.50: Emil Hossu va fi înmormântat pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu. La ceremonie sunt prezenţi numeroşi actori ai scenei teatrului românesc, printre care Ion Dichiseanu, Manuela Hărăbor, George Ivaşcu, Mircea Diaconu şi Florin Zamfirescu.

În jurul orei 14.00, la Capela ortodoxă din Cimitirul Bellu din Capitală începe slujba de înmormântare a lui Emil Hossu, care s-a stins miercuri la vârsta de 70 de ani. Zeci de oameni care l-au cunoscut personal sau nu pe Emil Hossu s-au adunat la cimitir pentru a-şi lua rămas bun de la renumitul actor.

Trupul neînsufleţit al lui Emil Hossu a fost depus, vineri, la Teatrul Nottara, pentru ca prietenii şi cei care l-au admirat pe scenă de-a lungul timpului să-şi poată lua rămas bun de la el.

Emil Hossu s-a stins din viaţă pe scena taetrului Nottara din Capitală, în timpul repetiţiilor pentru piesa „Aniversarea” în care juca alături de soţia sa, actriţa Catrinelş Dumitrescu.

Tot sâmbătă, la Cimitirul Bellu, este înmormântat şi regizorul de teatru şi televiziune şi scenaristul Tudor Mărăscu. Acesta a decedat duminică, 22 ianuarie, la vârsta de 71 de ani, după o grea suferinţă.