Emil Rengle, dramă de neimaginat! “Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid”

Emil Rengle a făcut mărturisiri uluitoare despre dramele din copilărie. Faimosul și-a deschis sufletul în show-ul de la PRO TV și a vorbit deschis despre momentele care l-au marcat pentru totdeauna.

28 feb. 2022, 21:56
Emil Rengle, dramă de neimaginat! “Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid”
Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022

Emil Rengle a făcut mărturisiri halucinante despre dramele trăite în copilărie. Concurentul de la Survivor România a mărturisit că părinții lui nu se înțelegeau, iar mama lui aveau gândul să se sinucidă de mai multe ori, lucru care l-a marcat pentru totdeauna.

Emil Rengle, dramă de neimaginat!

CITEȘTE ȘI: Cu ce se ocupă părinții concurentului de la „Survivor România”! Emil Rengle, declarații emoționante despre familie! “Condiţiile noastre de trai nu au fost excelente”„Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă. Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci și să ne lași?”

, a povestit Emil Rengle, la PRO TV.

Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie

CITEȘTE ȘI: SURVIVOR 2022. Andreea Tonciu îl desfiinţează pe Emil Rengle: „E un agarici, are un comportament oribil”

În copilărie, cea mai mare teamă a lui a fost de a nu fi acceptat de cei din jur. Avea un stil vestimentar diferit, foarte colorat, iar discursul lui stârnea deseori discuții. Deși nu le-a creat probleme părinților, la un moment dat, comportamentul lui i-a făcut pe aceștia să-și ridice unele semne de întrebare.

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal”, a povestit Emil Rengle de la Survivor, în podcastul lui Damian Draghici.