Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac la Survivor România: „M-a chemat să dorm lângă el”

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac la Survivor România. Faimoasa a fost la un pas să câştige marele premiu, însă a fost învinsă de Alex Delea, care a plecat din Republica Dominicană cu trofeul şi marele premiu

06 iul. 2022, 09:13
Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac la Survivor România: „M-a chemat să dorm lângă el”
Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac la Survivor România. Tânăra a acceptat provocarea de a participa la „Sosurile iuți” în emisiunea lui Cătălin Măruță, joc în care invitații sunt nevoiți să răspundă unor întrebări incomode.â

Citeşte şi: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, dă cărțile pe față! Fostul „războinic” a spus adevărul despre relația cu Elena Chiriac

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac

Sportiva a făcut o dezvăluire care l-a luat prin surprindere chiar și pe prezentatorul de la PRO TV. Elena Chiriac susține că Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri și ar fi chemat-o să doarmă lângă el în baraca din junglă.

Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă. Am dormit până la urmă lângă el în baracă”, a dezvăluit Elena Chiriac la PRO TV.

Elena Chiriac a pus ochii pe Alex Delea

Elena Chiriac, întoarsă recent din Republica Dominicană, unde a fost finalistă la Survivor, a făcut dezvăluiri neștiute despre experiența în cadrul show-ului, cum s-a înțeles cu colegii săi și cu cine nu ar vrea să se mai întâlnească vreodată.

Dacă ai fi obligată să te măriți mâine cu un bărbat celebru din România, care ar fi alegerea ta?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. Elena Chiriac a ales să fie cât se poate de sinceră și nu a evitat răspunsul. „Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el. De când eram mică. Connect-R”, a spus ea. „Gusturile nu se discută. L-am văzut pe Tik Tok, am văzut că este ziua lui, am vrut să-i scriu la mulți ani. Dar pentru că e prea ocupat ca să vadă mesajul meu aș vrea să îi spun acum la mulți ani. Îmi place mult de tot de el”.

Finalista Survivor a răspuns chiar și la ultima întrebare, poate cea mai incomodă dintre toate. Ea a avut de ales între Alex Delea, TJ Miles sau Ionuț Popa, foștii colegi de la Survivor, pentru a spune cu cine ar accepta să fie într-o relație. „Alex Delea”, a spus ea.


loading...
Partenerii noștri