Emil Rengle îi răspunde lui Zmărăndescu după ce acesta l-a acuzat că i-a făcut avansuri: ”Sunt aici, sub tine! Bărbații nu sunt obișnuiți cu complimente”

Emil Rengle a venit cu o primă reacție după ce Zmărăndescu a declarat că i-a făcut avansuri. Artitul neagă cu vehemență aceste zvonuri și vine cu explicații clare.

01 apr. 2022, 20:17
Emil Rengle îi răspunde lui Zmărăndescu după ce acesta l-a acuzat că i-a făcut avansuri: ”Sunt aici, sub tine! Bărbații nu sunt obișnuiți cu complimente”

Emil Rengle îi răspunde lui Zmărăndescu după ce acesta l-a acuzat că i-a făcut avansuri. Vedeta a declarat că de la complimentele pe care le-a făcut în cel mai sincer mod s-a ajuns la altceva.

Emil Rengle îi răspunde lui Zmărăndescu după ce acesta l-a acuzat că i-a făcut avansuri. Ce a declarat artistul

”Hello, Cătălin. Sunt aici sub tine. După ce a slăbit Cătălin am zis că e hot. L-am complimentat și i-am spus că e hot. Însă de la complimente la a face avansuri este mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească anumite complimente de la alți bărbați. Dacă am complimentat pe cineva o fac pentru mine, nu pentru alte persoane. O fac pentru că o apreciez și nu îmi pasă de ce spune lumea”, a spus Emil Rengle.

@emil.rengle Reply to @borsos.alexia doar mie mi se pare? #foryou ♬ original sound – RENGLE

Zmărăndescu a detaliat faptul că Rengle, colegul lui de echipă, i-a făcut avansuri în tabără.

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu îşi atacă furibund tatăl, după primele episoade din Survivor: „Şi-a dat cu tesla în cap. Acum ştie toată ţara ce fel de om este”
„Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă.

Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred.”, a spus Zmărăndescu.

Citește și: Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu. Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană