Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit: „Femeia ține casa și bărbatul este cel care a devenit femeie”

Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit. Cântăreața de muzică populară a trecut prin două căsnicii, una cu acte, iar de câteva luni a redevenit o femeie singură și independentă, după 13 ani de relație. Artista e de părere că bărbatul nu mai e acel stâlp al familiei cum era considerat pe vremuri.

12 ian. 2024, 21:51
Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit: „Femeia ține casa și bărbatul este cel care a devenit femeie”
Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit

Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit. Cântăreața e de părere că rolurile atribuite bărbaților și femeilor s-au cam inversat și că nu mai există noțiunea de altă dată conform căreia bărbatul este stâlpul casei. Artista a divulgat și cea mai mare sumă de bani încasată la un spectacol politic.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nicu Paleru și Emilia Ghinescu! Foarte puțină lume știe adevărul despre relația celor doi: „Este un om extraordinar! Cu el nu pot să mă cert”

Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit

Pentru cine spune că într-o relație banii nu sunt importanți, e o greșeală mare. Sunt foarte importanți! Dar important e ca bărbatul să aducă bani în casă, pentru că dacă piere acel stâlp al casei care e ține familia, piere respectul pe care îl are femeia față de bărbat. Au fost momente în care am adus mai mulți bani în casă, eu eram obișnuită. Banii soțului mergeau către afaceri… Eu achitam cheltuielile casei. Nu mi-e greu, așa le fac de-o viață.

Femeia din ziua de azi nu mai e femeia aia de la țară, care stătea săraca și avea timp doar pentru bărbatul ei și copii. Iar bărbatul muncea, nu exista pe vremea bunicii mele ca bărbatul să nu fie stâlpul casei, să nu aducă bani și să țină familia. Astăzi, s-au întors lucrurile! Femeia ține casa și bărbatul este cel care a devenit femeie”, a declarat artista.

Cât despre infidelitățile din cuplu, Emilia Ghinescu susține că poate să treacă cu vederea o aventură, însă, nu mai mult de atât! Recunoaște că a fost și înșelată și e de părere că femeile ajung să înșele atunci când devin mai puternice decât bărbații lor.