Mesajul controversat postat de Emilia Ghinescu după ce s-a despărțit de iubit: „Te chinui să o ai, te chinui să nu o pierzi și, după toate astea, te chinui să o uiți”

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu au avut o relație de 13 ani și nimic nu prevestea că aceasta va lua sfârșit. La doar câteva zile de când artista a confirmat despărțirea, aceasta a postat pe rețelele sociale un mesaj care i-a pus pe fani pe gânduri.

18 aug. 2023, 17:57
Mesajul controversat postat de Emilia Ghinescu după ce s-a despărțit de iubit: „Te chinui să o ai, te chinui să nu o pierzi și, după toate astea, te chinui să o uiți”
Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu a distribuit un mesaj pe Instagram care face referire la iubire, sentiment pe care orice persoană îl caută, iar atunci când dispare, provoacă durere și suferință.

Mesajul controversat postat de Emilia Ghinescu după ce s-a despărțit de iubit

Ce prostie și cu iubirea asta… Te chinui să o ai, te chinui să nu o pierzi, și după toate astea te chinui să o uiți”, este mesajul distribuit de Emilia Ghinescu, în dreptul căruia a scris ”Cât adevăr”.

Emilia Ghinescu a spus, însă, în momentul în care a confirmat despărțirea, că aceasta ar putea fi una temporară. Cert este că, interpreta de folclor consideră acest timp petrecut separat de tatăl fiicei sale unul bun, spunând că această pauză dintre ei poate chiar era necesară.

Citeste si Emilia Ghinescu rupe tăcerea după despărțirea de iubitul ei. Ce spune despre tatăl fetiței: „Asta și-a spus cuvântul”

Momentan, nici eu, nici el nu avem niciun fel de relație, nici eu, nici el, țin să punctez lucrul acesta. Suntem amândoi singuri, nu știu dacă ne vom împăca sau dacă e doar o perioadă de pauză ca să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi. Poate ne vom împăca. Nu știu să spun lucrul acesta.   Într-o relație nu suntem nici eu, nici Sebastian.  Cred că ne prinde bine, pentru că erau 12 ani în care nu ne căsătoriserăm. Am tot amânat și cred că asta și-a spus cuvântul. Cred că pauza asta era necesară, dar noi amândoi suntem doi oameni cerebrali. Ne comportăm ca doi oameni care au un anumit grad de cultură. Nu apucăm acum să ne spălăm rufele în public, că nu avem de ce” , a declarat Emilia Ghinescu pentru  Fanatik.ro.

Emilia Ghinescu își încurajează fiica să păstreze legătura cu tatăl ei

Emilia Ghinescu a precizat că păstrează legătura cu fostul ei partener de dragul fetei pe care o au împreună și că amândoi dau dovadă de responsabilitate și de maturitate când vine vorba de fiica lor. Emilia a spus că o va lăsa pe Anastasia să stea cu tatăl ei de fiecare dată când și cât își va dori.

Când sunt doi oameni care au o relație, la despărțire ambii sunt vinovați. N-ai cum să spui că unul este vinovat, unul e mai puțin vinovat. Cine are mai mult sau mai puțin, asta trebuie să știm doar noi și să ne facem noi mea culpa. Eu îmi doresc o relație civilizată, pentru că vreau ca Anastasia să crească într-un mediu absolut normal.

Eu nu am fost nici în prima căsătorie împotriva relației pe care au avut-o copiii mei cu fostul meu soț. Eu nu am stat să mă gândesc că, stai să vezi, să te dau în judecată pentru când trebuie să vezi copilul… Dacă vrea să stea să se ducă la taică-su, când vrea ea, cât vrea ea atâta stă. Nu se pune problema, pentru că știu că are grijă de ea și e normal, e copilul lui. Așa cum îmi doresc să îi fie bine, așa își dorește și el să îi fie bine”, a mai spus Emilia Ghinescu p0entru sursa citată.