Povestea de dragoste dintre Nicu Paleru și Emilia Ghinescu! Foarte puțină lume știe adevărul despre relația celor doi: „Este un om extraordinar! Cu el nu pot să mă cert”

Nicu Paleru și Emilia Ghinescu sunt unii dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică de petrecere de la noi din țară, însă puțină lume știe ce tip de relație există între aceștia în culise. Povestea lor durează de zeci de ani de zile. Iată despre ce este vorba.

11 oct. 2023, 17:23
Povestea de dragoste dintre Nicu Paleru și Emilia Ghinescu! Foarte puțină lume știe adevărul despre relația celor doi: „Este un om extraordinar! Cu el nu pot să mă cert”
Povestea de dragoste dintre Nicu Paleru și Emilia Ghinescu! Foarte puțină lume știe adevărul despre relația celor doi: „Este un om extraordinar! Cu el nu pot să mă cert”

Pe scenă, Emilia Ghinescu și Nicu Paleru formează un duo perfect, iar această armonie ar fi putut să fie valabilă și în viața lor sentimentală. Cei doi artiști s-au cunoscut încă de la începuturile vieții lor muzicale, iar Nicu Paleru chiar s-a îndrăgostit de talentata cântăreață. Aceste dezvăluiri au fost făcute direct de Emilia, care a explicat de ce nu a dat curs sentimentelor pentru Nicu.

Citește și: Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. I-au intrat în buzunar nu mai puțin de 500.000 euro într-o singură seară: „Noi cântăm o oră, maxim două”

În afara numeroaselor melodii pe care le-au interpretat împreună, Nicu Paleru și Emilia Ghinescu au construit o prietenie solidă care durează încă de la începuturile carierei Emiliei, când ea avea numai 13 ani și făcea primii pași pe scenă. Trei ani mai târziu, Nicu Paleru a simțit fluturași în stomac, iar „responsabilă” pentru ei era chiar Emilia Ghinescu. Artista a împărtășit această amintire în timpul unui interviu în podcastul lui Adrian Enache, intitulat „Laivu lu’ Enache”.

„De Nicu mă leagă o prietenie de foarte mulți ani! Da, a fost îndrăgostit de mine. La vremea respectivă eram copii amândoi, între noi e o diferență de vârstă de doar doi, trei ani. Îmi desena, îmi picta, are un talent senzațional. Eu nu! Eu mi-am propus din momentul în care am intrat în această branșă, ca niciodată să nu am nicio legătură fizică sau sentimentală cu cineva care are aceeași meserie ca mine, indiferent dacă este solist sau instrumentist. Nicu poate nu e genul meu, nu știu. Avea cineva o vorba: decât o noapte proastă, mai bine o prietenie de lungă durată. Cu Nicu am mers pe principiul ăsta, și avem o prietenie de mulți ani, este un om extraordinar! Cu el nu pot să mă cert, Nicu este foarte calm, nu ne-am certat niciodată.”, a mărturisit Emilia Ghinescu.

Și artistul a confirmat faptul că se îndrăgostise de Emilia Ghinescu, în emisiunea Teo Show. Atât Nicu Paleru cât și Emilia Ghinescu au trecut prin eșecuri sentimentale și și-au refăcut viața de familie, prietenia lor rămânând în continuare una solidă. Recent, Emilia Ghinescu s-a despărțit de cel de-al doilea bărbat din viața ei, Sebastian, alături de care a împărțit ultimii 13 ani.

„Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public. Fiecare dintre noi știm ce am greșit, pot spune doar că ne-am separat de o lună și puțin, împreună vrem să ne creștem copilul, să avem o relație civilizată, normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și inteligenți, în niciun caz în defavoarea copilului. Nu mai locuim împreună, el oricum de ceva timp locuia la București, s-a mutat în Capitală.”, mărturisea Emilia Ghinescu, în urmă cu două luni.

Citește și: Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi. Ce a putut să spună despre blondină: „Sunt asumat”