Emilia Ghinescu a rămas fără contul de Facebook, după ce pagina i-a fost spartă. Anunțul a fost făcut chiar de ea: „Nu știu cine și ce urmărește”

Emilia Ghinescu le-a spus fanilor că a rămas fără contul de Facebook, în urmă cu două zile, când a încercat să îl acceseze.

14 aug. 2023, 15:02
Emilia Ghinescu a rămas fără contul de Facebook, după ce pagina i-a fost spartă. Anunțul a fost făcut chiar de ea: „Nu știu cine și ce urmărește”
Emilia Ghinescu a rămas fără contul de Facebook

Emilia Ghinescu le-a transmis fanilor că a rămas fără contul de Facebook și că a încercat să îl acceseze din nou, dar nu a reușit. Cântăreața nu știe cine i-a pus gând rău, dar are de gând să își recupereze pagina.

Artista a povestit pe Instagram, unde va comunica de acum încolo cu fanii săi, că a rămas fără Facebook, după ce pagina i-a fost spartă. Artista a spus că a fost schimbat utilizatorul, administratorul și adresa de email, ceea ce înseamnă că automat nu a mai putut să își acceseze contul.

Citește și: Emilia Ghinescu șochează cu o coafură nouă. Cum au reacționat fanii la schimbarea drastică de look

„Dragii mei, din acest moment, singura cale de comunicare în mediul online rămâne platforma Instagram, deoarece pagina mea de Facebook a fost spartă. Nu îmi mai aparține cred că de o zi. S-a schimbat utilizatorul, s-a schimbat administratorul, adresa de mail. Nu știu cine și ce urmărește. Eu îi doresc succes, nu am nimic de ascuns”, a explicat Emilia Ghinescu.

Citește și: Nu mai bat clopote de nuntă. Emilia Ghinescu și Sebastian au anulat marele eveniment. „Nu poți ține lângă tine o persoană cu forța”

Vedeta va trimite o notificare către Facebook, pentru că nimeni nu se poate să îi folosească numele. Aceasta și-a cerut scuze fanilor pentru situația creată.

„Voi face o notificare către Facebook și, bineînțeles că voi cere să se ia atitudinea pentru că numele este un brand, dețin un certificat eliberat de către OSIM, așa că, nimeni nu poate să îmi folosească numele și apoi mi se pare o intrare în intimitatea mea mult prea abuzivă. Nu cred că cineva are dreptul să facă lucrul acesta. Referitor la urmăritorii mei, îmi cer scuze față de ei, 475.000 de urmăritori erau pe această pagină, vă aștept pe Instagram”, a mai spus artista.