Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru. Cei doi nu se mai ascund: „Oamenii își doresc să fim împreună”

Mulți români, timp de mulți ani, au crezut că Nicu Paleru și Emilia Ghinescu formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă. Recent, artista a decis să spună tot adevărul despre relația pe care o are, de fapt, cu partenerul său artistic.

05 feb. 2024, 12:56
Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru. Cei doi nu se mai ascund: „Oamenii își doresc să fim împreună”
Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru. Cei doi nu se mai ascund: „Oamenii își doresc să fim împreună”

Emilia Ghinescu a vorbit despre adevărata relație dintre ea și Nicu Paleru. Artista a povestit câteva dintre experiențele de care a avut parte de-a lungul timpului din cauza faptului că oamenii au crezut cu toată inima că soțul său este Nicu Paleru.

Citește și: Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit: „Femeia ține casa și bărbatul este cel care a devenit femeie”

Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru

Prezentă într-o emisiune mondenă, cântăreața de muzică populară a vorbit despre prietenia strânsă care o leagă de colegul ei de scenă, Nicu Paleru. Emilia Ghinescu a explicat, inclusiv pentru fanii care încă mai credeau că cei doi formează un cuplu, că între ei nu există mai mult decât sentimente de prietenie și acestea datorate conexiunii artistice avute timp de atât de mulți ani. De asemenea, îndrăgita artista a enumerat și câteva situații amuzante prin care a trecut de-a lungul timpului alături de partenerul ei, din cauza acestei confuzii:

Noi cântăm de-o viață împreună. Iar oamenii își doresc ca artiștii sau actorii, dacă sunt împreună pe scenă, să fie împreună și în viața reală. Noi, în viața reală, suntem foarte buni prieteni. De fiecare dată când merg la evenimente, toată lumea mă întreabă: Unde este Nicu?, Ce face Nicu? Unde l-ați lăsat pe Nicu? Parcă îl port în portbagaj cu mine și l-am lăsat undeva. Am fost la o nuntă, undeva la țară, și a venit la mine un bătrânel și mă întreabă: „Ce faceți, doamna Ghinescu? Unde este soțul?” Soțul era lângă mine. Îi zic: „Uite-l!’ „A, nu la ăsta mă refer”. Zice la „Nicu Paleru”. „Nu este soțul meu Nicu Paleru”, „Eiii, dumneavoastră faceți mișto de mine. Cum să nu fie soțul dumneavoastră Nicu Paleru?”, a povestit artista în emisiune.

La sfârșitul anului trecut, Nicu Paleru își anunța fanii de pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apărea alături de Emilia Ghinescu, faptul că sunt invitați într-o emisiune TV. Tot atunci a oferit și câteva detalii despre relația lor, punând accent pe anii în care au colaborat.

Ne leagă o prietenie de peste 35 de ani… Cântăm împreună de când avea Emilia 12 ani și eu 16-17 cred… O VIAȚĂ DE OM”, a scris atunci artistul.

Citește și: Emilia Ghinescu, apariție scandaloasă în mănăstire. Gestul care a atras critici dure din partea fanilor: „Ești penibilă și fără bun-simț”