Emilia Ghinescu, apariție scandaloasă în mănăstire. Gestul care a atras critici dure din partea fanilor: „Ești penibilă și fără bun-simț”

După despărțirea de Sebastian Albăstroiu, Emilia Ghinescu și-a îndreptat atenția către un drum mai religios.

30 aug. 2023, 15:02
Emilia Ghinescu, apariție scandaloasă în mănăstire. Gestul care a atras critici dure din partea fanilor: „Ești penibilă și fără bun-simț”
Emilia Ghinescu a atras critici dure, după ce s-a pozat în mănăstire

Emilia Ghinescu a venit cu o declarație care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii săi. După despărțirea de tatăl copiilor săi, Sebastian Albăstroiu, vedeta s-a îndreptat către un drum mai religios. Chiar dacă s-a crezut că este vorba despre o pauză, interpreta a precizat că nu crede în „pauze”. Cei doi aveau nunta planificată, iar în urma anulării a venit și anunțul oficial legat de despărțire, după 13 ani de relație.

Citește și: Mesajul controversat postat de Emilia Ghinescu după ce s-a despărțit de iubit: „Te chinui să o ai, te chinui să nu o pierzi și, după toate astea, te chinui să o uiți”

„Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile. Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii. Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acuma. Asta este!”, a povestit Emilia Ghinescu, potrivit playtech.ro.

Vedeta a fost criticată de fanii săi după ce s-a pozat în interiorul unei mănăstiri și a scris un mesaj pe platformele de socializare.

„Am ajuns într-un loc binecuvântat de Dumnezeu… Mănăstirea Cămârzan. Nimic nu se face fără Dumnezeu… nimic nu există fără El! Doar în genunchi, în fașa Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului”, a scris interpreta.

Citește și: Emilia Ghinescu a rămas fără contul de Facebook, după ce pagina i-a fost spartă. Anunțul a fost făcut chiar de ea: „Nu știu cine și ce urmărește”

Fanii au criticat-o dur pe vedetă, spunând că ar trebui cunoscută locația, nu persoana.

„Exact, ce frumos era dacă acel moment îl păstrai pentru sufletul tău, fără să faci poză într-un loc așa de sfânt!”/ „Frumos spus …să cunoască locuri (locația), dar nu și persoana… intimitatea este un lăcaș sfânt. Ești tu și Dumnezeu”/ „Da… și trebuia să te pozezi…nu ?”/ „Ești penibilă și fără bun-simț!”, au fost o parte dintre comentarii.