Scandal uriaş între Mircea Badea şi Ema Uta. Reacţie devastatoare a iubitei lui Alex Bodi

Mircea Badea a criticat-o, în direct, pe Ema Uta, pentru vacanțele luxoase pe care le are, iar iubita lui Alex Bodi i-a răspuns prezentatorului TV cu o replică dură, postată pe contul ei de Instagram.

29 nov. 2022, 11:19
Scandal uriaş între Mircea Badea şi Ema Uta. Reacţie devastatoare a iubitei lui Alex Bodi
Scandal uriaş între Mircea Badea şi Ema Uta. Reacţie devastatoare a iubitei lui Alex Bodi

Scandal uriaş între Mircea Badea şi Ema Uta. Realizatorul TV s-a întrebat într-una din emisiunile lui de unde își permite tânăra asemenea destinații exclusiviste. „Nu știu când mai are timp să mai machieze pe cineva, că este toată ziua în vacanțe”, a spus Mircea Badea.

Ema Uta, unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România  i-a explicat lui Mircea Badea cum a ajuns să își permită vacanțe de lux, dar și câte sacrificii a făcut pentru a avea succes.

„Nu e prima oară când aud „miștoul” asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la tv de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită. Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă” așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club. Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile”, a scris Ema Uta pe Instagram.

Citeşte şi: Mircea Badea spune că nu bea apă de mai bine de 30 de ani. Băutura nesănătoasă cu care a înlocuit-o. „Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”

„Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 Euro Cursul. Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era „fully booked” la cursuri timp de 7 ani.. Acum, domnul MB poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat, adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic nu alte metode „ușoare” de a face bani rapid, și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată. Iar numărul de followeri pe care îl am, se datorează faptului că am lucrat cu foarte multe artiste de la noi, și, pentru că, poate fetele știu de ce urmăresc un makeup artist cu 15 ani experiență. Dacă dvs. m-ați descoperit recent, probabil prin prisma pozelor mele din vacanță, asta nu înseamnă că nu sunt un om care nu a muncit pentru viața pe care o duce”, a mai precizat Ema Uta.

Citeşte şi: Mircea Badea, un nou scandal monstru cu Poliţia Română! Carmen Burmă, hărţuită de „miliţieni”