Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ: „Fiul meu a suferit cel mai mult”

Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ. Artista s-a despărţit de primul soț, tatăl celor doi copii ai săi. Divorțul a fost unul amiabil, însă a fost un moment greu pentru copii, mai ales pentru băiatul artistei.

15 dec. 2021, 16:35
Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ: „Fiul meu a suferit cel mai mult”
Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ

Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ. Cel mai afectat a fost fiul ei, Andrei, care a şi rugat-o pe artistă să rămână împreună cu tatăl său. Artista a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să-și vadă băiatul suferind, însă i-a explicat că îl poate vedea oricând.

Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ

La trei ani de la divorț, Emilia Ghinescu și-a refăcut viața alături de Sebastian, iar copiii s-au adaptat foarte bine noii situaţii.

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, schimbare radicală de carieră: „Ca sa fii psiholog trebuie sa ai doua atuuri”

‘În orice separare, copiii suferă cel mai mult. Erica era micuță, avea patru anișori, Andrei în jur de 12 ani. Pentru Erica nu a fost o problemă foarte mare pentru că ea era lipită de mine și singura persoană de care nu putea fi despărțită eram eu.

Andrei are o relație destul de bună cu tatăl lui, el a fost cel care a suferit cel mai mult. Era într-o perioadă destul de important pentru el, urma adolescența, când se întâmplă schimbări în viața unui copil. Noi am vorbit cu el, am luat această decizie. I-am spus că nu se va întâmpla nimic diferit, doar că nu vom sta împreună.

O singură dată Andrei m-a rugat să ne împăcăm și să fim, din nou, o familie, de dragul lui. Atunci mi-a fost cel mai greu, pentru că nu puteam să fac asta pentru copilul meu. Ar fi trebuit să stau în minciună. El își va vedea tatăl de câte ori va dori. Va merge cu fiecare dintre noi, separat, în concedii.

Noi nu mai eram pe aceeași lungime de undă, nu mai aveam niciun dialog. Au fost și 10 ani diferență. A fost primul meu prieten, primul meu iubit. Eu pe Sebi l-am cunoscut după 3 ani de la divorț. Copiii l-au acceptat de la sine, a venit natural”, a declarat Emilia Ghinescu la Antena Stars.