Emilia Ghinescu nu se mai mărită. Ce se întâmplă cu relația ei de 12 ani: „Trebuie să vrea și el”

Emilia Ghinescu nu se mai mărită. Cântăreața de muzică populară se iubește cu Sebastian de 12 ani, iar anul trecut mărturisea că urmează să se căsătorească. Nunta nu a mai avut loc, iar artista spune ce s-a întâmplat.

08 dec. 2022, 11:48
Emilia Ghinescu nu se mai mărită. Ce se întâmplă cu relația ei de 12 ani: „Trebuie să vrea și el”
Emilia Ghinescu nu se mai mărită

Emilia Ghinescu nu se mai mărită. Chiar dacă poartă două inele de logodnă pe deget și spune că îl asteaptă și pe al treilea, artista și cel cu care formează neoficial o familie de 12 ani, nu și-au jurat credință în fața altarului. Evenimentul nu a avut loc, iar vedeta a explicat care este motivul.

Citește și: Emilia Ghinescu are o frumusețe de invidiat. Cum reușește să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni

Emilia Ghinescu nu se mai mărită

Incercam! Stii cum e, atunci cand te arzi cu ciorba, sufli si in iaurt. Este inca in probe. Eu nu pun mare pret pe lucrul acesta, singurul lucru care ma intereseaza este casatoria in fata preotului. In rest, actele nu sunt atat de importante, doi oameni nu sunt tinuti neaparat de niste acte. Si uite ca au trecut aproape 12 ani de cand suntem impreuna, cu un copil…

Avem si acelasi duhovnic care ne cearta, ne spune: doamna Emilia, vorbiti cu domnul Sebastian sa mergeti la parinte ca sa va cunune. Parinte, eu sunt de acord cu lucrul acesta, dar trebuie sa vrea si el! Nu face presiune, am stabilit ca o sa vina si momentul asta, in care ne vom casatori si in fata preotului, si in fata legii. Ce a contat foarte mult e ca-mi iubeste copiii, asa a castigat loc in inima mea”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Star Popular.

Anul trecut, anunța în emisiunea La Măruță vestea că se mărită. „Era si timpul! Suntem de 10 ani impreuna, avem si un copil, nu tinem neaparat sa  facem actele astea la primarie, nu stiu daca sunt atat de importante. Dar in fata lui Dumnezeu vreau sa fim o familie. Noi ne-am considerat o familie, ne spunem sotul, sotia mea.

Nu ne dorim o nunta mare, cu sute de invitati, pentru ca e obositoare. Imi doresc o nunta la care oamenii ce vin sa se simta intr-adevar ca fac parte din familia noastra. Sa nu fie nevoie de dar, nici nu ma gandesc la lucrul asta, vreau sa fie o petrecere intre noi.”, spunea Emilia Ghinescu.