Emilia Ghinescu povesteşte cât de greu i-a fost să-şi convingă mama să o lase să cânte: „A zis că a fi cântăreţ nu-i o meserie, nu poţi să faci bani”

Emilia Ghinescu a povestit într-o emisiune tv cât de greu i-a fost să-şi convingă mama să o lase să cânte. Artista spune că singura care a sprijinit-o şi care a ajutat-o să-şi îndeplinească visul a fost mătuşa sa.

11 feb. 2022, 22:40
Emilia Ghinescu povesteşte cât de greu i-a fost să-şi convingă mama să o lase să cânte: „A zis că a fi cântăreţ nu-i o meserie, nu poţi să faci bani”

Emilia Ghinescu a dezvăluit că i-a fost greu să-şi convingă mama să o lase să cânte. Cântăreaţa de muzică populară visa de mică să cânte la nunţi, însă mama sa a fost cea care s-a opus.

Emilia Ghinescu povesteşte cât de greu i-a fost să-şi convingă mama să o lase să cânte

Cântăreaţa de muzică populară a dezvăluit că mătuşa sa a fost singura care a sprijinit-o să-şi îndeplinească visul, aceasta fiind cea care i-a plătit studiile muzicale.

Citeşte şi Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian: „Mi-a transmis o stare aparte”

”Doar eu imi doream lucrul asta. Mama a zis: Doamne fereste, ce sa faci tu fetita la nunti? A fi cantaret nu-i o meserie! Nu poti sa faci bani, niciun viitor… Paradoxal, si mama a avut voce si a cantat la Scoala Populara de Arte dar n-a fost lasata de parintii ei sa mearga pe drumul asta. Eu ma gandeam ca ar fi putut sa-mi inteleaga dorinta.

Aveam 11 ani, sotul unei vecine era organist si mergea la evenimente. Eu ma rugam mereu sa ma ia la nunti sa invat sa cant. El imi tot promitea ca ma ia, dar eram un copil, cine isi lua o asemenea responsabilitate?! Matusa mea, vazandu-mi dorinta de a merge pe drumul asta, i s-a facut mila de mine si m-a dus la Scoala Populara de Arta. Mi-a platit inscrierea si taxa pe un an de zile si asa am inceput sa cant intr-un mediu in care invatam ce e o partitura, ce e o tonalitate.”, a povestit cântăreaţa la Etno Tv, potrivit starpopular.ro.

Artista a declarat că la 12 ani a cântat la prima nuntă. A fost cooptata in formatia Junior 2000, alaturi de care a si cunoscut succesul.

”La 12 ani am cantat la prima nunta. Intotdeauna am facut toate demersurile ca sa ajung la finalitatea a ceea ce mi-am dorit. Nu ma interesa ce spune lumea, aveam foarte mare vointa. Pentru ca toata lumea era impotriva mea, am zis sa merg eu singurica. Am mers la un centru cultural, o trupa de baieti, Junior 2000, m-au luat sa cant cu ei. Asa am inceput sa avem evenimente, ei au venit acasa la mama sa-si asume raspunderea.”, a mai marturisit cantareata de muzică populară.

Citeşte şi Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ: „Fiul meu a suferit cel mai mult”


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei