Emilia Ghinescu rupe tăcerea după despărțirea de iubitul ei. Ce spune despre tatăl fetiței: „Asta și-a spus cuvântul”

Emilia Ghinescu rupe tăcerea după despărțirea de iubitul ei. Vestea tristă a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că artista de muzică populară și fostul ei partener, Sebastian Albăstroiu, se pregăteau să se căsătorească. Chiar dacă s-au iubit timp de 13 ani și au împreună o fetiță, nu făcuseră pasul cel mare.

17 aug. 2023, 12:55
Emilia Ghinescu rupe tăcerea după despărțirea de iubitul ei. Ce spune despre tatăl fetiței: „Asta și-a spus cuvântul”
Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu rupe tăcerea după despărțirea de iubitul ei. Chiar dacă artista a confirmat separarea de Sebastian, nu a dezvăluit motivul pentru care ar fi ajuns la această decizie. A declarat că ambii poartă o parte din vină, însă, nu vrea să își ‘spele’ hainele în public, mai ales că au un copil împreună.

Emilia Ghinescu rupe tăcerea după despărțirea de iubitul ei

Când sunt doi oameni care au o relație, la despărțire ambii sunt vinovați. N-ai cum să spui că unul este vinovat, unul e mai puțin vinovat. Cine are mai mult sau mai puțin, asta trebuie să știm doar noi și să ne facem noi mea culpa. Eu îmi doresc o relație civilizată, pentru că vreau ca Anastasia să crească într-un mediu absolut normal.

Eu nu am fost nici în prima căsătorie împotriva relației pe care au avut-o copiii mei cu fostul meu soț. Eu nu am stat să mă gândesc că, stai să vezi, să te dau în judecată pentru când trebuie să vezi copilul…

Dacă vrea să stea să se ducă la taică-su, când vrea ea, cât vrea ea atâta stă. Nu se pune problema, pentru că știu că are grijă de ea și e normal, e copilul lui. Așa cum îmi doresc să îi fie bine, așa își dorește și el să îi fie bine”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Emilia Ghinescu povesteşte cât de greu i-a fost să-şi convingă mama să o lase să cânte: „A zis că a fi cântăreţ nu-i o meserie, nu poţi să faci bani”

Cântăreața de muzică populară a mai mărturisit că niciunul dintre ei nu se află în nicio relație și, mai mult decât atât, nu exclude o împăcare.

Momentan, nici eu, nici el nu avem niciun fel de relație, nici eu, nici el, țin să punctez lucrul acesta. Suntem amândoi singuri, nu știu dacă ne vom împăca sau dacă e doar o perioadă de pauză ca să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi. Poate ne vom împăca. Nu știu să spun lucrul acesta.

Într-o relație nu suntem nici eu, nici Sebastian. Cred că ne prinde bine, pentru că erau 12 ani în care nu ne căsătoriserăm. Am tot amânat și cred că asta și-a spus cuvântul.

Cred că pauza asta era necesară, dar noi amândoi suntem doi oameni cerebrali. Ne comportăm ca doi oameni care au un anumit grad de cultură. Nu apucăm acum să ne spălăm rufele în public, că nu avem de ce”, a mai dezvăluit Emilia Ghinescu.