Emilian, câştigătorul emisiunii „Te cunosc de undeva”, pune punctul pe „i”. De ce s-a despărţit de iubită

Emilian Nechifor, câștigătorul sezonului trecut al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, a explicat motivul pentru care s-a despărţit de iubită. Artistul se concentreză acum pe proiectele profesionale.

03 mai 2023, 09:51
Emilian, câştigătorul emisiunii „Te cunosc de undeva”, pune punctul pe „i”. De ce s-a despărţit de iubită

Emilian Nechifor a explicat motivul pentru care s-a despărţit de iubită. Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, el a punctat motivele despărţirii.

„A fost decizie de comun acord, la partaj ne-am înțeles foarte bine. Cred că trăiam amândoi două timpuri diferite. Aveam foarte multe chestii comune unul cu altul, dar au existat la un moment dat niște neînțelegeri, fiecare își dorea altceva din punctul respectiv. Și s-a terminat șmecheria. Dar suntem în relații bune, totul OK”, a precizat Emilian

Citeşte şi Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum. Nu orice român își permite acest lux

Artistul recunoaşte că a pus cariera pe primul plan.

„Recunosc, aici trebuie să îmi asum partea mea de vină, a faptului că uneori am lăsat prea mult pe primul loc cariera și tot ce trebuie să fac profesional. Bineînțeles că mai uit de oamenii din jurul meu, nu e vorba doar despre prietena mea sau fostele mele prietene, care oricum asta mi-au reproșat tot timpul, că știi cum sunt femeile, e normal. Au nevoie de dragoste, de iubire, să le fii alături. Na, cu artiștii mai greu «stai, că trebuie să plec la studio, nu știu când vin de la studio»”, a explicat Emilian

Citeşte şi Cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut Mihaela Borcea: „Ori viaţa mea, ori a lor”

Emilian Mihai Nechifor a câştigat emisiunea „Te cunosc de undeva”, anul trecut, împreună cu WRS. Artistul s-a născut în Iași și se numără printre cei mai cunoscuți artiști din noua generație. Tânărul are colaborări cu nume importante din muzică, precum Theo Rose sau Connect-r.