Emilian Imbri, despre relaxarea restricţiilor: „Nu mi-e frică de ce se va întâmpla în noaptea de Înviere”

Medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din București, a vorbit despre relaxarea restricțiilor în noaptea de Înviere. Specialistul este de părere o parte dintre români vor profita de orele în care restricția de noapte va fi ridicată.

29 apr. 2021, 08:55
Emilian Imbri, despre relaxarea restricţiilor: „Nu mi-e frică de ce se va întâmpla în noaptea de Înviere”
Emilian Imbri, despre relaxarea restricţiilor

Emilian Imbri, despre relaxarea restricţiilor. „Cred că o parte din populație nu va ține cont în continuare de măsurile de precauție, care sunt de fapt în favoarea sănătății lor, așa cum nu au ținut cont nici până acum. O să avem o parte din populație care se va manifestă cu mai puțină responsabilitate.

Ceea ce este pozitiv, este că o mare parte din populație a început deja să înțeleagă despre ce este vorba și nu mi-e frică de ce se va întâmpla în noaptea de Înviere, a două zi, imediat. Învierea este un eveniment religios care înseamnă stat lângă familie. Tinerii vor avea aceleași obiceiuri„, a spus Imbri.

Citeşte şi: Emilian Imbri, despre Vlad Voiculescu: „Eu îl numesc iresponsabil, pentru că nu serveşte interesul ţării”

Emilian Imbri, despre relaxarea restricţiilor

Medicul

a afirmat că pandemia ar trebui să fie un moment decisiv, unde în programa școlară să fie introdusă o pregătire pentru dezastre cum este pandemia.

Noi trebuie să ne pregătim pentru viitor. Cutremurele nu vin în fiecare an, virusul trece în fiecare an, că-i gripal, corona sau altă familie, că pandemia lovește sau nu mai pleacă, sunt repetabile, că ne vaccinăm….

Ceea ce nu facem și ar trebui să facem este să hotărâm momentul zero, acest an, acest început de scoală, în clasa I și să încep să educăm copii de ce trebuie să se ferească și să introducem o educație cetățenească, fără să-i îndopăm fără să fie o educație comunistă, ci cetățenească, care să facă distincție între drepturile individului și obligațiile cetățeanului.

Dacă vom merge așa an de an, poate copiii noștri vor reuși să evite ce am pățit în acest an„, a mai declarat medicul la B1 TV.


loading...
Partenerii noștri