Emilian Imbri, despre Vlad Voiculescu: „Eu îl numesc iresponsabil, pentru că nu serveşte interesul ţării”

Emilian Imbri a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa fostului ministru al Sănătăţii. Fostul manager de la Institutul "Victor Babeş" îl numeşte pe Vlad Voiculescu iresponsabil "pentru că nu serveşte interesul ţării".

20 apr. 2021, 21:17
Emilian Imbri, despre Vlad Voiculescu: „Eu îl numesc iresponsabil, pentru că nu serveşte interesul ţării”
Emilian Imbri, despre Vlad Voiculescu: "Eu îl numesc iresponsabil, pentru că nu serveşte interesul ţării"

Emilian Imbri a vorbit despre acuzaţiile lui Vlad Voiculescu privind raportarea greşită a deceselor de covid. Fostul manager al Institutului Victor Babeş din Capitală susţine că fostul ministru nu ştie nimic şi că declaraţiile sale au fost făcute pentru a provoca derută şi scandal.

Emilian Imbri, acuzaţii grave la adresa lui Vlad Voiculescu

„Sunt acțiuni făcute parcă cu bună știință să creeze derută și acest scandal. Nu poți să nu știi, e clar, dl Voiculescu nu știe nimic. (…) Anumite lucruri, prin care a distrus niște persoane, i-au reușit. Are bombe cu efect întârziat cât a fost în minister: e vorba de transplantul din România. E vizibil. Transplantul este tras pe dreapta în momentul de față. Și mai sunt câteva bombițe pe care le-a plasat. Eu îl numesc iresponsabil pentru că nu servește interesul țării.

Este foarte clar pentru cei care știu meserie că este vorba de neștiință. E vorba de o dezinstituționalizare a unei instituții foarte importante. Ministerul Sănătății a fost tras pe linie moartă, scos din circuit, pentru că nu există un program.

E simplu să vii să spui că vrei să faci reformă, „că mă bat cu mafia”. Ce înseamnă mafia în sistemul sanitar? E practic dată de cei care conduc, ei fac cererile și tu te conformezi sau nu. Nu există o mafie ascunsă. (…) E o mafie, trebuie să o schimbăm. Cu cine? Nu ai voie să faci alte reguli. Eu zic să încetăm discuția cu mafia din sănătate, să fim raționali. Măiestria e să lucrezi cu oamenii pe care îi ai. (…) Nu e  de vină dl Voiculescu, dumnealui poate fi total rupt de realitate. Cel mai periculos e un astfel de caz, acest om. Sunt de vină cine îl propulsează.” a declarat fostul manager de la Institutul „Victor Babeş” din Capitală, potrivit Realitatea Plus.

Emilian Imbri, fostul manager de la Institutul Victor Babeș, consideră e că plecarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății este un lucru corect fiindcă este asemenea unui „virus”. De asemenea, medicul mai spune că această instituție nu ar trebui condusă de un membru din USR.

„E vorba despre al doilea val al pandemiei la Ministerul Sănătății. Acolo vor mai fi alte două valuri ale pandemiei dacă rămâne USR la conducerea Ministerului Sănătății sau dacă se întoarce Voiculescu. Vlad Voiculescu a făcut dovada că e asemenea unui virus. Nu putem comenta mai mult sau să facem glume pentru că nu e o glumă”, a spus fostul manager.

Citeşte şi Dr. Emilian Imbri: „Bătălia cu virusul am pierdut-o. Ce se întâmplă acum e triumful virusului”


loading...
Partenerii noștri