Emilian Imbri, prima reacție după ce a fost acuzat că l-a umilit pe Cosmin Olăroiu

Emilian Imbri, managerul spitalului "Victor Babeș" din București, susține că scandalul cu Cosmin Olăroiu a plecat de la o neînțelegere! Antrenorul român a donat mâncare trei luni de zile pentru personalul instituției medicale, dar atunci când a avut nevoie de ajutor pentru o persoană apropiată ce s-a infectat cu COVID-19, niciunul dintre doctori nu i-a răspuns apelului telefonic.

07 ian. 2021, 19:35
Emilian Imbri, prima reacție după ce a fost acuzat că l-a umilit pe Cosmin Olăroiu

Emilian Imbri a declarat pentru ProSport că scandalul cu Cosmin Olăroiu a plecat de la o neînțelegere.

Emilian Imbri, despre scandalul cu Cosmin Olăroiu

„A fost vorba despre o neînțelegere. Dumnealui urma să ne sune dacă acceptă să facem consultul și nu a mai sunat. Nu facem din asta un subiect de discuție, eu cu dumnealui pot să mă explic… Suntem aici o echipă de câteva sute de oameni care nu ne-am gândit vreodată să refuzăm un ajutor. Sunt peste 10.000 de oameni care au trecut prin spitalul acesta, cunoscuți sau necunoscuți, și nimeni nu… Cum adică să refuzi să ajuți pe cineva? Eu nu pot să ofer scuze în public. Și eu aș fi fost dezamăgit dacă trăiam cu impresia asta, dar rămâneam doar cu dezamăgirea. Era normal și firesc să vorbim amândoi și să rezolvăm situația. Deci, dumnealui aștepta telefonul meu, eu am așteptat telefonul dânsului. Am sunat după două zile să văd ce se întâmplă și dumnealui, dezamăgit, nu mi-a răspuns. Asta se poate verifica”, a declarat Emilian Imbri.

Cosmin Olăroiu, umilit de medicii de la „Victor Babeş”. Cum l-au tratat după ce le-a trimis mâncare, gratis, timp de trei luni

„E o persoană extrem de săritoare, a venit în sprijinul nostru… A fost o perioadă în care toată lumea ne-a ajutat ca să ne fie mai ușor. Noi suntem o instituție, trăim pe picioarele noastre, dar am primit și sprijinul Primăriei. 400 de oameni au stat în hotelurile închiriate de Primărie, ca să nu împrăștiem boala prin București. Pentru mâncare s-au oferit foarte multe firme, printre care și a domnului Olăroiu, să ne ajute…nu că nu am fi avut ce mânca, dar a fost un gest extraordinar de sprijin. Dumnealui a fost atât de finuț încât m-a rugat să nu facem public acest gest. Pe mine m-a impresionat acest om”, a mai spus managerul spitalului „Victor Babeș” din București.