Emilian Imbri, revoltat la adresa protestatarilor. ”Este mai mult decât se poate suporta”

Emilian Imbri a comentat atitudinea protestatarilor care i-au numit criminali pe medici. Medicul s-a arătat revoltat de această atitudine și a cerut colegilor să ia atitudine.

31 mart. 2021, 23:17
Emilian Imbri, revoltat la adresa protestatarilor. ”Este mai mult decât se poate suporta”

Fostul manager al Spitalului ”Victor Babeș” din București s-a arătat revoltat de atitudinea protestatarilor care i-a numit criminali pe medicii din România. Emilian Imbri a cerut colegilor de breaslă să ia atitudine, însă a promis că angajații din domeniul medical nu își vor întrerupe activitatea.

Medicul susține că principalul lucru în bătalia cu coronavirusul este prevenția De asemenea, medicul a rugat populația să vină din timp la spital și să creadă ceea ce îi spune doctorul în spital, acesta fiind un salvator pentru sănătatea sa.

Citește și: Pot renunța persoanele vaccinate anti-Covid cu ambele doze la masca de protecție? Ce a răspuns medicul Valeriu Gheorghiță

Emilian Imbri, revoltat la adresa protestatarilor

„Ce se întâmplă în stradă, este că lumea ne-a transformat în ceea ce spuneam acum două luni că vom deveni: criminali. Este mai mult decât se poate suporta și eu cer, fără ies în stradă, și cer corpului medical (medici, asistente, infirmiere și tot restul oamenilor care lucrează în spitale) să ne ridicăm în picioare și să nu mai acceptam astfel de manifestări. N-ai cum să intri în conflict cu acești oameni care mâine striga eroi, astăzi striga asasini, depinde cum bate vântul.

Sunt foarte hotărât să spun că noi nu aveam decât sa ne facem datoria în continuare și sa încercăm sa explicăm celor care ne asculta și care înțeleg ca principalul lucru în această bătălie este prevenția, dar nu prevenția înțeleasă greșit de Avocatul Poporului. Arestul preventiv nu este similară cu internarea în spital, la timp, preventiv, sa nu ajungi la doi pași înainte de terapie intensivă. Rugam populație, niciodată n-am impus nimic să deschidă ochii și sa aibă discernământ și să facă o selecție a informațiilor, de maniera în care, atunci cand ești pozitiv nu ascunde, vino din timp la spital. Încearcă să crezi că ceea ce spune doctorul în spital este salvator pentru sănătatea ta și încearcă sa nu te îmbolnăvești”, a spus medicul în direct la B1 TV.

Citește și: Florin Cîțu are soluția pentru oprirea pandemiei COVID. ”Este cea mai rapidă cale de a scăpa”