Emiliy Burghelea și-a adus băiețelul acasă: „Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există!”

Emily Burghelea a adus pe lume cel de-al doilea copil! După două zile petrecute în spital, fosta concurentă de la "Bravo ai stil" a ajuns acasă cu fiul său, iar momentul a fost extrem de emoționant, mai ales că fiica ei a fost cea mai fericită.

23 ian. 2023, 08:53

Vineri, 20 ianuarie, Emily Burghelea a adus pe lume un băieţel perfect sănătos care a primit nota 10 la naştere.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” și fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”, a născut pe cale naturală la o clinică privată din București, iar la naștere a asistat și soțul ei, Andrei.

Citiți și: Ce ritual de vindecare are Emily Burghelea pentru soțul ei: „I-am pregătit lui Andrei o baie fierbinte cu sare de Himalaya!”

Emily Burghelea: „Familia noastră s-a reunit iar acum este completă!”

Vedeta este în culmea fericirii și mărturisește că trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Amedeea, primul ei copil, abia a așteptat să își cunoască frățiorul.

Emily a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram momentul în care cei doi frățiori s-au întâlnit pentru prima dată.

”Doamne, cât am așteptat momentul acesta! Vă zic sincer, deși mi-am făcut o mie de scenarii, deși mi-am imaginat clipa întâlnirii în fel și chip, reacția Amedeei m-a surprins chiar și pe mine! Câtă iubire poate încăpea într-o inimioară atât de mică? Fără nici un fel de explicație, Ame a știut că bebe este frățiorul ei, s-a bucurat enorm, l-a pupat, l-a mângâiat și se vedea în ochii ei cât de fericită este! A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea… Legătura dintre frați nu se compară cu nimic pe lumea, iar acum am putut să văd asta cu ochii mei! Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există! Familia noastră s-a reunit iar acum este completă! Să înceapă aventura!”, a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea, în vârstă de 24 de ani, a postat pe Instagram și prima imagine cu frățiorul Amedeei.

”Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de

la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily în dreptul fotografiei cu fiul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Citiți și: Cine e și cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” nu-l mai ascunde