Emily Burghelea, infectată cu Covid-19: „Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5”

Emily Burghelea a fost infectată cu Covid-19, iar acum se află în carantină. Fosta asistentă de la Acces Direct a mărturisit că testul iubitului a ieşit negativ, deşi locuieşte în aceeaşi casă cu el. A avut norocul să aibă simptome uşoare, însă au trecut. Acum aşteaptă să treacă cele 14 zile de izolare.

07 dec. 2020, 13:17
Emily Burghelea, infectată cu Covid-19: „Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5”
Emily Burghelea, infectată cu Covid-19

Emily Burghelea, infectată cu Covid-19. Vedeta a făcut declaraţii şi a mărturisit că a intrat în contact cu persoană cu coronavirus, astfel contractând virusul.

Citeşte şi: Acces Direct are o nouă asistentă după plecarea lui Emily Burghelea. Cine este tânăra care i-a luat locul blondinei

Emily Burghelea, infectată cu Covid-19

De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu.

Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a transmis Emily Burghelea pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: După a demisionat de la Antena 1, Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. Mesajul transmis de fosta asistentă TV

Ce salariu avea, de fapt, Emily Burghelea la Acces Direct

Deși emisiunea a spulberat audiențele de nenumărate ori, se pare că salariul lui Emily Burghelea nu era foarte mare. Potrivit Wowbiz, fosta asistentă era plătită cu un salariu de aproximativ 3000 de lei pe lună.

În ciuda acestei sume, asistenta Tv venea în fiecare zi cu mare drag la serviciu, deoarece acesta reprezenta o adevărată rampă de lansare în lumea televiziunii.

Emily nu făcea pe asistenta pentru bani. Acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la care Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a declarat un fost coleg al asistentei pentru aceeaşi sursă.