După a demisionat de la Antena 1, Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. Mesajul transmis de fosta asistentă TV

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct, pe motiv că lucrurile care se întâmplă acolo nu sunt deloc plăcute. Deși Mirela Vaida a negat toate afirmațiile, publicul a susținut-o pe tânără și a felicitat-o pentru curajul de a vorbi şi a spune lucrurilor pe nume.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 19:24

Recent, a publicat o fotografie în care ține un microfon în mână, semn că pregătește proiecte noi în același domeniu. Emily Burghelea se reîntoarce la Kanal D, postul care a făcut-o vedetă, în urma participării sale la o emisiune de modă. Aceasta va apărea la Teo Show, în rubrica intitulată “Test de vedetă”.

Citeşte şi: Mirela Vaida face lumină asupra demisiei fostei sale asistente: „A făcut ceva ce nu trebuia să facă. Nu e profesional”

Ce salariu avea, de fapt, Emily Burghelea la Acces Direct

Deși emisiunea a spulberat audiențele de nenumărate ori, se pare că salariul lui Emily Burghelea nu era foarte mare. Potrivit Wowbiz, fosta asistentă era plătită cu un salariu de aproximativ 3000 de lei pe lună.

În ciuda acestei sume, asistenta Tv venea în fiecare zi cu mare drag la serviciu, deoarece acesta reprezenta o adevărată rampă de lansare în lumea televiziunii. ”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani. Acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la care Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a declarat un fost coleg al asistentei pentru aceeaşi sursă.