Emily Burghelea a izbucnit în plâns: „Am ajuns la limita puterilor. Cred ca am nevoie de un psiholog”

Emily Burghelea a izbucnit în plâns. Vedeta şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram după ce a postat o fotografie în care apare într-o stare deplorabilă, cu machiajul întins pe faţă. Se pare că ar suferi de depresie postnatală.

21 oct. 2021, 00:03
Emily Burghelea a izbucnit în plâns: „Am ajuns la limita puterilor. Cred ca am nevoie de un psiholog”
Emily Burghelea a izbucnit în plâns

Emily Burghelea a izbucnit în plâns. Fosta asistentă TV a ţinut să explice postarea făcută şi se pare că trece prin momente dificile. Mărturiseşte că nu știe cum să se împartă și cum să facă față stresului.

Citeşte şi: Emily Burghelea, infectată cu Covid-19: „Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5”

Emily Burghelea a izbucnit în plâns

M-am descarcat după ce am ajuns la limita puterilor. Cred ca am nevoie de un psiholog”, a scris aceasta.

Ulterior, a explicat pe InstaStory care sunt motivele și de ce simte că cedează. “Am trecut prin niște clipe în care simțeam nu mai pot. Am plâns până nu am mai putut.

S-a instalat o presiune asupra mea: grija pentru casă, grija pentru cei din jur, începerea facultății. Nu este prima oară când pățesc asta. Din păcate depresia post-partum afectează multe femei”, a spus Emily.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a atras toate privirile la nuntă

Fosta asistentă de la Acces Direct şi alesul inimii sale, Andrei, au sărbătorit căsnicia lor. Evenimentul a fost unul dublu, pentru că cei doi îndrăgostiţi şi-au botezat în acelaşi timp şi fetiţa. Blondina a strălucit în ţinutele pe care le-a ales pentru cel mai frumos moment din viaţa sa.

Blondina a purtat o rochie de mireasă tip sirenă, simplă, dar care îi scotea în evidenţă trupul ca tras prin inel. Rochia extrem de sexy i-a lăsat blondinei la vedere spatele, dar şi coapsele prin două despicături laterale.

Rochia de mireasă a fost gândită special pentru mine, am terminat-o la 5 dimineața în ziua cununiei. Am avut mari emoții cu ea, am trecut prin peripeții, îmi cântau lăutarii, acasă, iar designerul și stilistul meu, Ionuț Dimache, era lângă mine și cosea, la propriu, rochia pe mine. A cusut la ea chiar înainte de a merge la biserică.

Mereu îmi voi aduce aminte de aceste lucruri și de modul superb în care a arătat la final. Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”, a adăugat Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO. (Vezi AICI rochiile de mireasă purtate de fosta asistentă)