Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil. Vedeta a dezvăluit totul: „Mi-a făcut avansuri”

Emily Burghelea a fost curtată de Dani Oţil. Noua prezentatoare de la Vorbeşte lumea este căsătorită şi are o fetiţă, pe care o iubeşte foarte mult. Chiar dacă acum nu mai are ochi pentru alţi bărbaţi, de-a lungul timpului au fost mulţi care au dorit să o cunoască.

23 iul. 2022, 19:25
Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil. Vedeta a dezvăluit totul: „Mi-a făcut avansuri”
Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil

Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil. Înainte să o cunoască pe Gabriela Prisăcariu şi să formeze o familie cu ea, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a încercat să cucerească diverse femei. Printre ele s-a aflat şi Emily Burghelea, fostă concurentă la Bravo, ai stil! şi fostă asistentă la Acces Direct.

Citeşte şi: Emily Burghelea a izbucnit în plâns: „Am ajuns la limita puterilor. Cred ca am nevoie de un psiholog”

Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil

Recent, blondina a fost invitată la „Sosurile picante”, rubrica pe care Cătălin Măruță o are în emisiunea sa, şi a spus ce bărbat din showbiz-ul românesc i-a făcut avansuri. Spre mirararea tuturor, Dani Oțil ar fi încercat să-i intre în graţii, pe când ea împlinise vârsta de 18 ani, adică în urmă cu patru ani.

Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Îmi place mult de el. Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică. Aveam 18 ani”, a dezvăluit Emily Burghelea în emisiunea „La Măruță”.

Ce i-ar face Emily soţului ei dacă ar înşela-o

Fosta asistentă de la Acces Direct are o familie frumoasă alături de Andrei, căruia i-a dăruit o fetiţă. Emily Burghelea a răspuns la mai multe întrebări legate de viaţa personală.

Vedeta a răspuns la una dintre cele mai incomode întrebări și anume cum ar reacționa dacă ar afla că este înșelată. A mărturisit că nu ar putea niciodată să treacă peste infidelitățile soțului său.

Păi pedeapsa capitală…pedeapsa capitală. Eu sunt genul de persoană care oferă tot și are așteptări să i se dea tot. N-aș putea pentru nimic în lume să aflu că s-a întâmplat ceva între iubirea vieții mele și altcineva pentru că sunt foarte pasională și sunt scorpioancă.

Sunt foarte neiertătoare, îndârjită și mda…nu aș putea să iert. Dar el știe treaba asta. Noi de la început de când ne-am cuplat, eu i-am spus lui toate chestiile astea. I-am spus „Fii atent, vezi că asta e nasoală, vezi că asta e nasoală, vezi că asta îi nasoală.

Și el la fel mi-a spus mie și cred că chestia asta ne-a ajutat foarte mult pentru că de la început, am știut fiecare ce așteptări avem. Eu i-am spus: Eu sunt în punctul, în momentul vieții mele în care vreau să am o familie. Dacă tu vrei să ai o familie cu mine…”, a declarat Emily Burghelea la Kanal D.