Emily Burghelea, despre infidelitate. Ce i-ar face soţului ei dacă ar înşela-o: „Nu aș putea să iert”

Emily Burghelea, despre infidelitate. Fosta asistentă de la Acces Direct are o familie frumoasă alături de Andrei, căruia i-a dăruit o fetiţă. Vedeta a răspuns la mai multe întrebări legate de viaţa personală.

24 mart. 2022, 21:31
Emily Burghelea, despre infidelitate. Ce i-ar face soţului ei dacă ar înşela-o: „Nu aș putea să iert”
Emily Burghelea, despre infidelitate

Emily Burghelea, despre infidelitate. Vedeta a răspuns la una dintre cele mai incomode întrebări și anume cum ar reacționa dacă ar afla că este înșelată. A mărturisit că nu ar putea niciodată să treacă peste infidelitățile soțului său.

Citeşte şi: Emily Burghelea a izbucnit în plâns: „Am ajuns la limita puterilor. Cred ca am nevoie de un psiholog”

Emily Burghelea, despre infidelitate

Tânăra a mai spus că de la început atât ea, cât și Andrei au spus ce așteptări au de la relația lor, iar acest lucru i-a ajutat să gestioneze momentele mai dificile din cuplu. „Păi pedeapsa capitală…pedeapsa capitală. Eu sunt genul de persoană care oferă tot și are așteptări să i se dea tot. N-aș putea pentru nimic în lume să aflu că s-a întâmplat ceva între iubirea vieții mele și altcineva pentru că sunt foarte pasională și sunt scorpioancă.

Sunt foarte neiertătoare, îndârjită și mda…nu aș putea să iert. Dar el știe treaba asta. Noi de la început de când ne-am cuplat, eu i-am spus lui toate chestiile astea. I-am spus „Fii atent, vezi că asta e nasoală, vezi că asta e nasoală, vezi că asta îi nasoală.

Și el la fel mi-a spus mie și cred că chestia asta ne-a ajutat foarte mult pentru că de la început, am știut fiecare ce așteptări avem. Eu i-am spus „Eu sunt în punctul, în momentul vieții mele în care vreau să am o familie. Dacă tu vrei să ai o familie cu mine…”, a declarat Emily Burghelea la Kanal D.

@thexclusive.kanald Daca l-ai prinde cu alta femeie? #emilyburghelea #detectoruldeminciuni #thexclusive #fyp #youtube #fy ♬ original sound – theXclusive