Emily Burghelea le arată fanilor săi cum arată corpul ei, la fix o zi după naștere

Emily Burghelea a născut pe 20 ianuarie cel de-al doilea copil! Fosta concurentă de la "Bravo ai stil" spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Și nu numai că se simte bine, vedeta arată spectaculos și spune că s-a recuperat imediat după ce a ieșit din spital.

24 ian. 2023, 10:33

Emily Burghelea este mai fericită ca niciodată și spune că acum familia ei este completă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a născut pe cale naturală, la o clinică privată din București, iar la naștere a asistat și soțul ei, Andrei.

Citiți și: Emiliy Burghelea și-a adus băiețelul acasă: „Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există!”

După două zile petrecute în spital, tânăra mămică a ajuns acasă cu fiul său, iar momentul a fost extrem de emoționant, mai ales că fiica ei a fost cea mai fericită.

Emily Burghelea: „Vă încurajez să alegeți nașterea naturală, fetelor!”

Emily este extrem de activă pe Instagram, acolo unde are grijă să le împărtășească fanilor săi cum arată viața ei. Înainte de a se externa din maternitate, tânăra s-a fotografiat și le-a prezentat fanilor săi cu arată corpul ei, numai o zi după naștere. Recuperarea după naștere spune că a fost ușoară și se mândrește că a reușit să aducă e lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor.

„Cam așa arată corpul meu, la fix o zi după naștere! Nu vă imaginați ce febră musculară am! Mă doare fiecare mușchiuleț din corp. În momentul expulziei încordezi și mușchi de care nu știai că există EFECTIV! Dar heeeei! Sunt recuperată aproape în totalitate!Nașterea naturală este o minune. Atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Dacă puteți alege, vă încurajez să alegeți nașterea naturală, fetelor! Să nu vă fie teamă!”, a spus Emily Burghelea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

De asemenea, vedeta a dezvăluit cum s-a pregătit înainte de a merge la spital și ce ritual de relaxare a folosit. Emily Burghelea a postat recent mai multe story-uri pe Instagram, unde a povestit cum a reușit să aibă o naștere spontană, dar și ce leacuri băbești a folosit și au dat rezultate.

Emily Burghelea a povestit cum a fost momentul în care a născut

„Când l-am văzut pe Andrei că intră în sala de nașteri mi s-a părut că se deschide cerul, simțeam că bebe este aproape, dar nici nu sperăm să vină pe lume așa repede!

Faptul că tatăl copiilor mei, iubirea vieții mele, alesul meu în fața lui Dumnezeu a fost acolo, lângă mine, mi-a dat o putere nebănuită, îl vedeam cât de emoționat este, îi tremura glasul, avea lacrimi în ochi și nu știa la ce să se aștepte, dar ce a urmat l-a împlinit la un nivel ce nu poate fi explicat în cuvinte…

Timid la început, a prins curaj pe parcurs, văzându-mă pe mine cât de încrezătoare și relaxată eram!

Momentul expulziei a fost unul extrem de intens, dar și foarte frumos, împingeam cu toți mușchii și cu tot sufletul, mă rugăm la Dumnezeu, iar Andrei împingea și el cu mine! Îmi împingea capul în piept, în stânga și în dreapta erau moașele care mă ajutau și ele să împing, doamna doctor spunea “Concentrează-te, o să îți ții imediat copilul în brațe, împinge!” iar eu… eu zâmbeam și trăiam din plin fiecare secundă, simțeam până în adâncul sufletului fiecare contracție însă era o durere împlinitoare, o durere care avea să-mi aducă pruncul mult așteptat la piept, iar când Andrei a spus “O să reușești! Tu ești cea mai puternică, iubirea mea!” băiatul nostru s-a născut!

L-am ținut imediat în brațe, a deschis ochișorii și m-a privit, moment în care m-am îndrăgostit iremediabil de puiul meu, o stare de fericire absolută, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume, timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori! Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viață mea, emoție pură, iubire pură, fericire… Absolută!”, a scris Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.

Citiți și: Ce ritual de vindecare are Emily Burghelea pentru soțul ei: „I-am pregătit lui Andrei o baie fierbinte cu sare de Himalaya!”