VIDEO Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai. A vrut să le dea o lecție copiilor: „De asta nu este bine niciodată să faceți așa”

După o vacanță frumoasă și un sejur de cinci stele, Emily Burghelea și familia ei și-au încheiat vacanța într-un mod neașteptat, pe seama căruia s-au amuzat.

14 feb. 2024, 10:25
VIDEO Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai. A vrut să le dea o lecție copiilor: „De asta nu este bine niciodată să faceți așa”
Vacanță de neuitat pentru Emily Burghelea, în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

În timp ce Emily Burghelea și soțul ei erau relaxați și credeau că au timp să facă tot ce și-au propus înainte de plecare, se pare că planurile le-au fost date peste cap. Ei au înțeles că trebuie să elibereze camera la ora 18.00, însă, de fapt, de la hotel li s-a spus că la ora 13.00 vin alți turiști.

„Am venit eu relaxată, ca o zână am venit de la hamam și când să punem cartela la lift, Hop! Nu mai merge cartela. Sun la recepție: ‘Nu vă supărați, nu mai merge cartela. Este abia ora 1, noi trebuie să facem check-out-ul la 6’. Pentru că așa ne spusese travel assistant-ul nostru. Ne zisese că trebuie să eliberăm camera la 6. Ne făcusem programul încât să culcăm copiii, să stăm relaxați, Andrei să se ducă la sală, eu să strâng bagajele în liniște”, a povestit Emily Burghelea pe Instagram.

Citește și: Emily Burghelea, anunț surprinzător despre al treilea copil. „Deja este pe drum”

Când au înțeles că trebuie să elibereze camera într-un timp atât de scurt, s-au panicat și stresat foarte mult, dar într-un final au reușit să se mobilizeze. Le-a fost destul de greu, mai ales că aveau și cei doi copii mici cu ei și trebuia ca în bagajul de mână să aibă toate lucrurile necesare pentru aceștia. În cele din urmă, au reușit să elibereze camera de hotel în timp util, dar furioși, obosiți și foarte stresați.

„De unde?! Ne-au zis: ‘Nu, domnule, acum trebuie să eliberați. Acum! Acum! Acum! Nu se poate!’. Zic ‘Domnule, dumneavoastră ne-ați spus că trebuie să eliberăm la 6’. ‘Nu, că a fost o greșeală, că ați făcut schimb de camere și aici n-aveți niciun travel assistant. Eliberați acum!’. Deci n-am făcut bagaje atât de repede niciodată în viața mea, efectiv. Nu știu dacă înțelegeți, dar efectiv tremură carnea pe mine. Nu ai cum să faci bagaje la foc automat, plus că trebuie să ne pregătim pentru avion. Trebuia să fac absolut toate bagajele copiilor. Stres level 99999. Gândește-te la schimburi, la bagaj de cală, la bagaj de mână, lapte, biberoane, scutece”, a mai povestit ea.

Citește și: Emily Burghelea a avut parte de o experiență traumatizantă, la întoarcea din Maldive: „Avionul a căzut în gol de trei ori”

Emily Burghelea a avut parte de o vacanță plină de aventuri

Ziua influenceriței și a familiei ei nu s-a terminat aici. Ajunsă în aeroport, Emily Burghelea a avut parte de un alt moment neplăcut.

Ea s-a urcat pe un bagaj și s-a plimbat cu el pe scările rulante, dar, la un moment dat, bagajul s-a oprit și influencerița a căzut și s-a lovit, Momentul a fost imortalizat de soțul ei, care a făcut haz de necaz pe internet.

„Clipul meu preferat din 2024. Nu mă pot abține să nu-l postez și eu… Is once in a lifetime experience”, a comentat Emily Burghelea la clipul postat de Andrei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

„De asta nu este bine niciodată să faceți așa”

, se aude spunând ea pe filmare, uitându-se la cei doi copii ai ei.

„A vrut să dea o lecție copiilor”, a spus amuzat soțul influenceriței.