Emma Răducanu a ajuns acasă cu poliţia! Cum a fost primită de locuitorii din Kent şi prima reacție a tatălui său

Emma Răducanu a revenit acasă, în orașul englez Kent, după ce a câştigat turneul de la US Open. Sportiva a ajuns la casa părinților săi escortată de gărzi de corp și de o mașină a poliției!

16 sept. 2021, 16:12
Emma Răducanu a ajuns acasă cu poliţia! Cum a fost primită de locuitorii din Kent şi prima reacție a tatălui său

Emma Răducanu a ajuns acasă cu poliţia! Emma Răducanu a recunoscut că, deși a trăit trei săptămâni perfecte la US Open, este plăcut să revină acasă, unde a fost așteptată de tatăl său, Ian (Ion) Răducanu.

Emma Răducanu a ajuns acasă cu poliţia!

„Este un sentiment plăcut să fiu din nou acasă. Am fost plecată timp de șapte săptămâni, așa că e plăcut să mă întorc. E foarte bine că-mi pot revedea părinții. Încă nu m-am gândit la ce urmează. Doar mă bucur de moment, mă relaxez și mă recuperez. Nu sunt sigură dacă va urma vreo petrecere sau ceva asemănător, nu m-am gândit asta. Trofeul de la US Open urmează să fie livrat”, a declarat Emma Răducanu, conform The Sun.

Bunica paternă a Emmei Răducanu, dezvăluiri în premieră despre nepoata campioană: „Este mâncarea ei preferată şi a învăţat să şi-o pregătească singură”

Ian Răducanu nu a putut fi alături de fiica sa la US Open, dar a trăit la intensitate maximă, de acasă, meciurile sportivei de la Flushing Meadows. „Sunt atât de bucuros. Sunt foarte mândru de ea”, a declarat tatăl campioanei de la US Open.

Emma Răducanu, şanse mari să devină prima sportivă miliardară din lume. Cum ar putea tenismena de origine română să acceadă în „liga banilor”

Emma Răducanu (18 ani) a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială şi a ajuns până pe 23 după victoria de la US Open. Britanica născută în Canada din tată român şi mamă chinezoaică a reuşit zece victorii consecutive (trei în calificări) şi a cucerit titlul fără a pierde vreun set!