Emma Răducanu a mai dat o lovitură financiară! Britanica a devenit ambasador al mărcii Evian

Emma Răducanu a devenit ambasador al mărcii de apă minerală Evian şi se alătură, astfel, altor celebrităţi aflate în această postură, ca Dua Lipa, Maria Şarapova şi Ella Chen.

09 dec. 2021, 22:00
Emma Răducanu a mai dat o lovitură financiară! Britanica a devenit ambasador al mărcii Evian

Emma Răducanu a mai dat o lovitură financiară! Acesta este al treilea parteneriat lucrativ pentru sportiva britanică în vârstă de 19 ani, cu tată român şi mamă chineză.

Emma Răducanu a mai dat o lovitură financiară

În octombrie, Emma Răducanu a devenit ambasador al mărcii de lux Dior. Anterior, a semnat un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador şi al acestui brand de bijuterii. Acum, a venit rândul celor de la Evian!

Emma Răducanu, desemnată sportiva anului la British Sports Awards. Ce trofeu a mai primit

Emma Răducanu a fost desemnată revelaţia anului 2021 în ancheta realizată de WTA, la care au participat jurnalişti din toată lumea. Sportiva în vârstă de 19 ani a început acest sezon pe locul 343 WTA şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în” optimi” la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un Grand Slam după ce a jucat în calificări!

Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Royal Albert Hall, din Londra. Cum a reacţionat câştigătoarea de la US Open

Emma Răducanu a fost desemnată sportiva anului la British Sports Awards. Campioana de la US Open, Emma Răducanu, Adam Peaty, înotător medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, şi echipa masculină de fotbal a Angliei sunt marii câştigători ai ediţiei 2021 a SJA British Sports Awards.