Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Royal Albert Hall, din Londra. Cum a reacţionat câştigătoarea de la US Open

Emma Răducanu (19 ani, locul 19 WTA) a câștigat meciul demonstrativ jucat, la Londra, în compania româncei Gabriela Ruse (24 de ani, 85 WTA), scor 6-3, 7-6, unde a fost şi protagonista unui moment inedit.

29 nov. 2021, 08:14
Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Royal Albert Hall, din Londra. Cum a reacţionat câştigătoarea de la US Open
Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Londra

Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Londra. Duelul găzduit de Royal Albert Hall, din Londra, a fost unul spectaculos, cu multe schimburi lungi și lovituri rafinate. Învingătoare a fost favorita gazdelor.

Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Londra

Pe parcursul meciului, jucătoarea din Marea Britanie cu origini românești a avut parte și de un moment inedit: un tânăr fan a strigat: „Emma, te căsătorești cu mine?”. Cele două jucătoare aflate pe teren au savurat momentul, care s-a încadrat în atmosfera relaxată de la Royal Albert Hall.

Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO

Primul set a avut-o pe Emma Răducanu în control de la început la final, iar actul secund a fost început mai bine de Gabriela Ruse, care a condus cu 2-1 și a reușit un break la 5-4 pentru britanică, ducând ulterior setul în tie-break. Acolo, câştigătoarea de la US Open 2021 a crescut nivelul și a reușit astfel să închidă partida.

Emma Răducanu, anunţ surprinzător la final de sezon. „Părinţii mei mă vor ajuta cu siguranţă să fac acest lucru!”

Emma Răducanu şi Gabriela Ruse s-au apropiat în timpul Transylvania Open, turneul WTA250 găzduit de Cluj-Napoca, pe parcursul căruia au petrecut timp împreună. Anterior, la Indian Wells, Emma Răducanu și Gabriela Ruse se antrenaseră împreună. „Emma e prietena mea, mă înțeleg foarte bine cu ea”, spunea Gabriela Ruse în luna octombrie. Aceasta a ajuns la Londra sâmbătă și a purtat cu ea o desagă plină de daruri pentru Emma: „Abia aştept să ajung şi să facem spectacol. Va fi un stres să joc cu familia regală lângă mine, va fi un moment foarte important pentru cariera mea, sunt mândră şi mă bucur pentru această şansă. I-am luat un cozonac Emmei şi i-am mai pregătit multe alte surprize, am şi ţuică şi visinată. Sărbătorim 1 decembrie şi, cu siguranţă, vom vorbi multe despre România!”.