Emma Răducanu, anunţ surprinzător la final de sezon. „Părinţii mei mă vor ajuta cu siguranţă să fac acest lucru!”

Emma Răducanu nu a confirmat după succesul de la US Open şi susţine că are nevoie de o vacanţă după un an care a ridicat-o la statutul de celebritate. Britanica în vârstă de 19 ani a devenit un star internaţional şi a cunoscut o expunere extraordinară pe plan social.

18 nov. 2021, 09:27
Emma Răducanu, anunţ surprinzător la final de sezon. „Părinţii mei mă vor ajuta cu siguranţă să fac acest lucru!”

Emma Răducanu, anunţ surprinzător la final de sezon. Emma Răducanu a recunsocut că a resinţit din plin presiunea suplimentară şi interesul mediatic după Wimbledon şi US Open, motiv pentru care rezultatele ulterioare nu au fost la fel de bune.

Emma Răducanu, anunţ surprinzător la final de sezon

„Tot ceea ce mi s-a întâmplat în acest sezon a fost o mare surpriză pentru mine. Ştiu că sunt mulţi oameni care se uită la ceea ce fac sau nu fac, dar sunt conştientă că tot ce trebuie să fac este să rămân concentrată şi să mă îmbrăţişez pentru a avea încredere în oameni”, a spus Emma Răducanu pentru tennisuptodate.com.

Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO

Jucătoarea cu origini româneşti a explicat, de asemenea, că are nevoie de o perioadă de timp departe de tenis. „Părinţii mei mă vor ajuta cu siguranţă să fac acest lucru, trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, iar ei au o influenţă bună asupra mea. Nu am mai fost în vacanţă de şapte ani, ultima dată a fost un week-end în Elveţia cu părinţii mei, acum vreau să fac ceva asemănător”, a spus Emma Răducanu.

Emma Răducanu, în vizorul marilor companii din lume. Nike, Tiffany, Aston Martin, Chanel şi Lacoste pun pe masă contracte de zeci de milioane!

„Am nevoie să mă deconectez de tenis pentru câteva zile şi vreau să fiu pregătită mental pentru sezonul următor. Sunt foarte înfometată de succes şi îmi doresc să câştig şi să mă descurc bine. Sunt încântată să lucrez cu noul antrenor (n.r. – Torben Beltz), cred că vom face o treabă grozavă împreună. Îmi va aduce experienţa lui şi tot ceea ce a făcut cu Angie (n.r. – Angelique Kerber) a fost fantastic, a fost fundamental pentru a o ajuta să câştige şi să obţină succese, este o persoană pozitivă şi foarte drăguţă şi sper să mă bucur de această nouă etapă alături de el”, a încheiat Emma Răducanu.