Emma Răducanu, în vizorul marilor companii din lume. Nike, Tiffany, Aston Martin, Chanel şi Lacoste pun pe masă contracte de zeci de milioane!

Emma Răducanu a câştigat US Open la doar 18 ani, iar acum este "vânată" de marile companii ale lumii, care o vor ca imagine.

20 sept. 2021, 14:52
Emma Răducanu, în vizorul marilor companii din lume. Nike, Tiffany, Aston Martin, Chanel şi Lacoste pun pe masă contracte de zeci de milioane!

Emma Răducanu, în vizorul marilor companii din lume. The Mail on Sunday scrie că două contracte de sponsorizare, cu gigantul de îmbrăcăminte sport Nike şi cu furnizorul de rachete Wilson, în valoare de doar 100.000 de lire sterline împreună, sunt încheiate pe câte un an şi este de aşteptat ca acestea fie să fie reînnoite cu sume de cel puţin 10 ori mai mari sau să fie înlocuite de mărci rivale.

Emma Răducanu, în vizorul marilor companii din lume

De asemenea, firma britanică de îmbrăcăminte sport Castore, care are acorduri cu Andy Murray, cu echipa de Formula 1 McLaren, cu naţionala de cricket a Angliei şi cu grupările Wolverhampton, Newcastle şi Rangers din fotbal, este interesată să discute cu Emma Raducanu încheierea unui contract.

Emma Răducanu are un iubit celebru! Este artist şi are milioane de urmăritori pe Instagram FOTO

Alte mărci globale din domeniile modei, producţiei de automobile şi comercializării produselor de înfrumuseţare care doresc parteneriate cu noua vedetă a tenisului feminin sunt marca japoneză de îmbrăcăminte Uniqlo, Aston Martin, Chanel şi Lacoste, precum şi mai multe companii de criptomonede şi firma de bijuterii Tiffany & Co. Se vorbeşte despre un acord de şapte cifre pentru ca Emma Răducanu să devină ambasador al mărcii Tiffany, iar sursa citată menţionează că înţelegeri în valoare de peste cinci milioane de lire sterline ar putea fi încheiate „în câteva luni, în funcţie de ceea ce vor dori ea şi consilierii ei”.

Emma Răducanu, pictorial spectaculos în revista Vogue. Cum a pozat sportiva de origine română

Consultantul în domeniul sponsorizărilor Nigel Currie crede că, dacă Emma va mai obţine titluri de Grand Slam, va deveni sportiva cu cele mai cea mai mare câştiguri din toate timpurile din Marea Britanie. Sportiva cu cele mai mari câştiguri din lume  este în prezent japoneza Naomi Osaka, care a obţinut 55 milioane de dolari doar în ultimul an, de la 20 de mărci, printre care Nike, Mastercard, Yonex, Louis Vuitton, Levi’s, Nissan, Tag Heuer, Beats şi Panasonic.


loading...